Banda de dones de Castelló

0
423

La Banda Banda de Dones de Castelló començarà els assajos pròximament sota la direcció artística i musical de Gemma Camps. Paral·lelament, es convocaran places de directores assistents per fomentar la participació de joves directores així com un concurs de composició per a compositores.

L’associació cultural La voix de l’âme en col·laboració amb la productora Just4You Music Solucions, crea aquest projecte de dones músics a la província de Castelló. La primera formació iniciarà la seua marxa a partir de gener de 2024.

La Banda de Dones de Castelló fermentarà la creació de compositores, amb especial atenció a les compositores de la Comunitat Valenciana i, més concretament, de Castelló. Una oportunitat per posar en valor la ocupabilitat amb un equilibri entre el salari emocional amb el salari econòmic de les participants adjustada a la professionalitat. La participació serà remunerada.

Aquest projecte te el seu ressò a la Banda de Dones de Mallorca, la Banda de Dones de Catalunya, i Banda de Mujeres de Madrid com a entitats germanades.

Més informació:

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí