La Banda Primitiva acull el II Festival Bankia d’Orquestres el dissabte 9 de novembre

0
564

La Banda Primitiva acull el II Festival Bankia d’Orquestres el dissabte 9 de novembre

Actuaran l’Orquestra de la Societat Musical d’Alboraia i l’Orquestra Simfònica Primitiva de Llíria

La Banda Primitiva de Llíria encetarà la programació especial d’actes amb motiu de la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música, amb la celebració del II Festival Bankia d’Orquestres de la Comunitat Valenciana. Serà el dissabte 9 de novembre a les 19.30 hores. 

En la primera part del concert actuarà l’Orquestra de la Societat Musical d’Alboraia, dirigida per Francisco José Valero García. Esta agrupació interpretarà el Concert per a piano i orquestra n. 23 en La Major de W. A. Mozart, amb el solista Pau Gil; i la Simfonia en Si b D 759 “Inacabada” de F. Schubert. 

L’Orquestra Simfònica Primitiva, dirigida per Juan José Aguado Baena, serà la protagonista de la segona part del festival. El concert de l’agrupació edetana estarà integrat pel Concert nº2 per a piano op.18 de S. Rachmaninoff, amb el pianista Javier Herguera Torres; i el Concert per a 8 timbals i oboè de G. Druschetzky, amb els solistes Vicente Llimerà (oboè) i Borja Llimerà (timbals). 

La programació continuarà amb el Concert-Homenatge als directors de la Banda Juvenil, el dissabte 16 de novembre; el concert extraordinari de la Banda Primitiva amb els directors invitats Jan Cober i Juan Bautista Meseguer, el dissabte 23 de novembre; i el concert extraordinari de la Banda Municipal de València, que tindrà lloc el divendres 29 de novembre, a les 20.00 hores. 

La Banda Primitiva acoge el II Festival Bankia de Orquestas el sábado 9 de noviembre

Actuarán la Orquesta de la Sociedad Musical de Alboraia y la Orquesta Sinfónica Primitiva de Llíria

La Banda Primitiva de Llíria comenzará la programación especial de actos con motivo de la festividad de Santa Cecília, patrona de la música, con la celebración del II Festival Bankia de Orquestas de la Comunidad Valenciana. Será el sábado 9 de noviembre a las 19.30 horas. 

En la primera parte del concierto, actuará la Orquesta de la Sociedad Musical de Alboraia, dirigida por Francisco José Valero García. Esta agrupación interpretará el Concierto para piano y orquesta n. 23 en La Mayor de W. A. Mozart, con el solista Pau Gil; y la Sinfonía en Sí b D 759 “Inacabada” de F. Schubert. 

La Orquesta Sinfónica Primitiva, dirigida por Juan José Aguado Baena, será la protagonista de la segunda parte del festival. El concierto de la agrupación edetana estará integrado por el Concierto n.º2 para piano op.18 de S. Rachmaninoff, con el pianista Javier Herguera Torres; y el Concierto para 8 tambores y oboe de G. Druschetzky, con los solistas Vicente Llimerà (oboe) y Borja Llimerà (tambores). 

La programación del Clarín continuará con el Concierto-Homenaje a los directores de la Banda Juvenil, el sábado 16 de noviembre; el concierto extraordinario de la Banda Primitiva con los directores invitados Jan Cober y Juan Bautista Meseguer, el sábado 23 de noviembre; y el concierto extraordinario de la Banda Municipal de Valencia, que tendrá lugar el viernes 29 de noviembre, a las 20.00 horas. 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí