I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO

0
427
  • L’Auditori de Santa Magdalena serà la seu principal del I Festival de Tubes i Bombardins A UN TONO, que es celebrarà en el municipi els dies 4 i 5 de maig. Es tracta d’un cap de setmana inoblidable per als amants de la tuba i el bombardí, en el qual podran trobar una infinitat d’activitats enfocades a tots els públics: estudiants, músics amateur o professionals de l’instrument.

Des de l’organització assenyalen que: “estem desitjant compartir amb vosaltres la nostra passió per la tuba i el bombardí. El principal objectiu del festival és la participació del major nombre de tubistes i bombardinistes de tota la geografia espanyola. Per això, oferim la possibilitat de sol·licitar allotjament i dietes per un mòdic preu a aquell que ho desitge”.

En la programació del festival figuren: Masterclass, Tuba Gym, assajos del ensemble de tubes, exposicions, prova d’instruments, classes individuals, etc,..

L’Auditori de Santa Magdalena de Pulpis serà la seu principal del festival, encara que el concert de clausura del festival, serà el diumenge 5 de maig a les 13:30h, al poliesportiu municipal. Més informació i inscripcions: www.auntono.com/festival

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí