Jose Salmerón, nou director SIUM Montserrat

0
545

JOSE SALMERÓN ALEMANY

Naix l’any 1988 i comença els estudis musicals a l’Escola de música de Montserrat, posteriorment estudia les ensenyances superiors de flauta al Conservatori Superior de Música de València, de postgrau en interpretació al Conservatori Superior de Música d’Aragó i la carrera de direcció al Conservatori Superior de Música de Castella–La Manxa. A més de realitzar el Màster en professor de secundària a la Universitat de València

A l’àmbit de la interpretació, ha sigut membre del Quintet Piú Forte, VentsArt Ensemble, Simfònic Wind Ensemble, Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, Banda de la Federació de Societats Musicals de la CV, Banda Simfònica Municipal d’Albacete, etc.

Com a director, ha sigut titular de l’Orquestra de la Societat l’Om de Picassent, la Banda Infantil i la Juvenil de la Unió Musical de Carlet i la Banda Jove de la Societat Ateneo Musical de Cullera.

Ha estudiat direcció de banda a l’acadèmia de Jose R. Pascual Vilaplana, a més de rebre classes de Manuel Godoy, Rafa Sanz, Salvador Sebastià, Miquel Rodrigo, Andrea Loss, Miguel Etchegoncelay, Isabelle Ruf-Weber, Alejandro Posada, Douglas Bostock, Enrique Pérez Mesa, Álvaro Albiach, etc.

En l’actualitat és titulat superior en direcció al Conservatori Superior de Música de Castella-La Manxa amb els mestres Pablo Marqués, Rafa García, Nuria Fernández i Juan Luís Martínez. Realitzant el recital fi de carrera amb la Banda Simfònica Municipal d’Albacete, a la qual, pertany com a membre de la borsa de flauta-flautí. Ha estat un dels directors seleccionats per realitzar el II curs de direcció de banda amb el mestre Jose R. Pascual Vilaplana i la Banda Municipal de Barcelona i ha sigut un dels guanyadors del I Curs/Concurs Internacional de Direcció amb la Banda Simfònica de la Federació de Bandes de Música de la Regió de Múrcia. És professor de l’aula d’orquestra/banda i flauta travessera del Centre reconegut d’ensenyances professionals Jose Onofre Díez Monzó de Montserrat i és director artístic de la Banda Simfònica de la Societat Musical turisense de Turís, de la Banda Juvenil i la Banda Simfònica de la Societat Instructiva Unió Musical de Montserrat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí