Premis Castellitx 2021: VII PREMI MUSICAL. COMPOSICIONS PER A BANDA DE MÚSICA

0
638

Tenim el gust d’informar-vos que, un any més, l’Ajuntament d’Algaida ha convocat els Premis Castellitx 2021, entre les quals us destacam:

VII PREMI MUSICAL 2021: COMPOSICIONS PER A BANDA DE MÚSICA

Les composicions musicals han de tenir alguna relació amb l’illa de Mallorca (llengua, cultura, paisatge, tradicions i cultura popular, personatges, història, geografia, literatura, etc.). La forma de la composició és lliure.

Les obres han de ser obligatòriament de nova creació, originals i inèdites. En conseqüència, no podran ser còpia, modificació o versió d’altres; no podran haver estat interpretades amb anterioritat a la presentació al concurs ni difoses per cap mitjà de comunicació ni editades per cap segell discogràfic o editorial.

Les obres han de tenir una durada de 5 minuts, amb un marge de 3 a 7 minuts. Les composicions podran estar dividides en moviments, o qualsevol altra part equivalent, però sempre dins les durades establertes. Així mateix, han d’estar emmarcades en un nivell de dificultat 3 segons la qualificació internacional sobre 6.

  • GUARDÓ: Rosa d’Or de la Pau i premi en metàl·lic de 500,00 €.
  • TERMINI DE PRESENTACIÓ: Acaba dia 8 de de febrer de 2021 a les 24.00 h.
  • RESOLUCIÓ DEL JURAT: Entre dia 12 de març i dia 04 d’abril de 2021.

BASES OFICIALS COMPLETES I INFORMACIÓ SOBRE ELS PREMIS: Accessibles en línia a través del web de l’Ajuntament d’Algaida o descàrrega aquest PDF.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí