Nit de swing a Alcoi amb la Nova Big Band

0
589

La formació oferirà un concert aquest divendres 16 de juliol, a les 22:30 hores, a l’amfiteatre Amando Blanquer per tancar la temporada

La Societat Musical Nova d’Alcoi tancarà aquest divendres la seua temporada de concerts 2020/2021 amb una actuació ben especial a l’amfiteatre Amando Blanquer d’Alcoi. La Nova Big Band, dirigida per Moisés Olcina Berenguer, serà l’encarregada de posar-li molt de swing a la nit amb un variat programa. Un repertori que sonarà a partir de les 22:30 hores en el marc de la XXVI Campanya de Música als Pobles sufragada per la Diputació d’Alacant.

Les notes de Route 66de Bobby Troup amb arranjaments de M. Sweeney obriran l’audició. Tot seguit, els músics interpretaran Satin dollde Strayhorn, Ellington & Mercer amb arranjaments de Rusty Dedrick i Moten swingde Buster and Benny Moten amb arranjaments de Sammy Nestico.

El concert continuarà amb Tre Danze Latinede Michele Mangani, interpretant el Vals criolloChorinhotamb José Antonio Llinares Igual com a clarinet soliste. Els espectadors també escoltaran Summertimede G. Gershwin, Du Bose, D. Heyward & I. Gershwin amb arranjaments de Dave Wolpe; Blue trainde John Coltrane amb arranjaments de M. Sweeney; Turnin’ the pagede Bert Paige amb arranjaments de Pol Stone i Caravan(from Sophisticated ladies) de Duke Elling amb arranjaments de M. Sweeney.

Els últims compassos del concert estaran dedicats als sons de Serenade in mambode Bert Paige & Pol Stone, Mi más queridade José Marinto, Pol Stone & Bert Paige i Johnson Ragde Guy Hall & Henry Kleinkauf amb arranjaments de Will Hudson.

L’entrada al concert, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi i està al cicle Viu l’estiu, és gratuïta i hi haurà que complir amb les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries per la COVID-19.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí