La Jove Orquestra de la Generalitat rendeix homenatge al mestre Galduf amb tres concerts

0
4534

gadufLa Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana (JOGV) celebrarà proper dimecres 4 de gener un concert homenatge al mestre Galduf que tindrà lloc al Palau de les Arts, on aquesta formació actua per primera vegada, i amb el qual es tanca la Trobada d’hivern de l’agrupació musical.
La JOGV oferirà el concert com a homenatge a la tasca desenvolupada pel mestre Galduf, tant al capdavant de la Jove Orquestra com al llarg de tota la seua trajectòria professional i de la seua tasca pedagògica que ha marcat diverses generacions de músics valencians. Al concert participarà una plantilla de noranta músics, tant els actuals components com antics membres de la JOGV, invitats per a l’ocasió, que han volgut estar presents.
Amb aquest concert, el mestre Manuel Galduf tancarà la seua trajectòria com a director musical i pedagògic de la Jove Orquestra de la Generalitat des de la seua fundació el 1999. Després d’una tasca de tants anys, aquest homenatge vol ser una mostra de la gratitud i el reconeixement del món musical valencià a la seua llarga trajectòria professional.
El programa del concert triat pel mestre estarà format per les peces Lieder eets fahrenden Gesellen (Cançons d’un company de viatge) de Gustav Mahler, en què intervindrà com a solista el baríton José Antonio López, i la V Simfonia en do sostingut menor, també de Gustav Mahler.
Com actes finals de la ‘Trobada d’hivern’ que realitzarà la JOGV, a banda de l’homenatge, se celebrarà un concert hui a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló i un altre mañana en el Teatre Castelar d’Elda, tots aquests concerts estaran dirigits per Manuel Galduf.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí