Al Tall reapareix en el Festival Spanish Brass 2019 d’Alzira

0
786
Camilo Mascarell, Diego Gómez, Alfred Aranda i Inda Bonet durant la presentació del festival

Font

El mític grup valencià Al Tall, ja retirat, reapareixerà el pròxim mes de juliol a Alzira junt al quintet Spanish Brass que celebra el seu 30 aniversari tot just en el Festival Sbalz 2019 que arranca el pròxim dimarts. «Estem descongelant-los» ha afirmat hui Inda Bonet, portaveu del prestigiòs grup de metalls de la Ribera durant la presentació del festival, que segons ha avançat «este concert inaugural amb Al Tall serà molt entranyable».

El músic riberenc ha destacat, a més, l’homenatge al compositor alzireny, Arnau Bataller,que estrenarà en el festival la seua última peça «Abraçada», que considera «li encantarà al públic assistent».

Crida als joves

Per la seua part l’alcalde Diego Gómez ha elogiat l’aportació de la regidoria de Cultura i especialment de la Societat Musical d’Alzira «que cedix les instal.lacions». El regidor de Cultura, Alfred Aranda, ha reiterat que la disposició de l’ajuntament no és altre que el de «potenciar, animar i consolidar este festival» que compta aumb una assistència mitjana de 335 espectadors als concerts. Ha destacat que es tracta d’un festival «obert i magnífic», i ha fet una crida als joves perquè gaudisquen del festivals.

El president de la Societat Musical d’Alzira, Camilo Mascarell, ha recordat que Arnau Bataller «és un magnífic músic i compositor format en la casa» i ha anunciat que el premi a la Personalitat, s’atorga enguany a la Federació de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana «davant la seua importància per a totes les bandes valencianes».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí