Home COMUNITAT VALENCIANA VALÈNCIA “LA BANDA A LES PLACES” CENTRE HISTÒRIC

La Unió Musical “Centre Històric” de València, presenta per segon any consecutiu el seu propi cicle de concerts al barri de Ciutat Vella.

Baix el titul de: la banda a les places, la UMCH, oferirà tres concerts, uno al mes de setembre, altre al mes de octubre i l últim al mes de novembre.

Les places escollides per aquest cicle son, per al dia 23, dissapte, plaça del Doctor Collado a les 19,30.

Al mes de octubre, el diumenge 29 a les 12,30 la plaça del Carme i finalitzant el cicle, a novembre el dia 26 a les 12, la plaça de la Juventud valenciana, darrera de la plaça carabasses.

Un cicle organitzat per la pròpia societat musical, pensat per a fer-nos sentir als veïns del barri de Ciutat Vella.

La UMCH també te altres compromisos, com el dia 9 d octubre, acompanyat a la Escuadra “Les Millors”, el dissapte 4 de novembre, al acte organitzar per la Academia Internacional de Ciència, Educació, Tecnologia i Humanitats que es celebrarà al antic monasteri de San Miguel de los Reyes, on es nomenaràn nous acadèmics, entre ells el director de orquestra Francisco Valero i el músic militar, Emilio Tornero, i el mateix director de la UMCH, Vicente Gabarda. Els tres dirigiran la banda de musica en Eixe acte.

Com no, la celebració de Santa Cecilia, patrona de la músics.

I al mes de decembre, la banda es traslladarà a Cullera el dia 10 de decembre per oferir un conciert al Auditori del Mercat Municipal, amb la colaboració de la Escola de Ball, Tabal i Dolçaina de Cullera.

Per tancar el 2017, el dimecres 27 de decembre,  la Unió Musical junt a molts amics, interpretarà la sinfonia número 3 de Gustav Mahler, a l església dels Sants Joans de Valencia.

Un reunió de amics, de Profesors i alumnes, que tenen el gust de juntarse en les festes de nadals i disfrutar de una de les sinfonies mes famoses i brillants del compositor.

Així es la UMCH, una banda jove, plena de gent amb voluntat de fer poc a poc una gran banda i un grup social sa, on poder disfrutar musical i socialment.

.

Deja un comentario