"LA BANDA A LES PLACES" CENTRE HISTÒRIC

0
1578

La Unió Musical “Centre Històric” de València, presenta per segon any consecutiu el seu propi cicle de concerts al barri de Ciutat Vella.
Baix el titul de: la banda a les places, la UMCH, oferirà tres concerts, uno al mes de setembre, altre al mes de octubre i l últim al mes de novembre.
Les places escollides per aquest cicle son, per al dia 23, dissapte, plaça del Doctor Collado a les 19,30.
Al mes de octubre, el diumenge 29 a les 12,30 la plaça del Carme i finalitzant el cicle, a novembre el dia 26 a les 12, la plaça de la Juventud valenciana, darrera de la plaça carabasses.
Un cicle organitzat per la pròpia societat musical, pensat per a fer-nos sentir als veïns del barri de Ciutat Vella.
La UMCH també te altres compromisos, com el dia 9 d octubre, acompanyat a la Escuadra “Les Millors”, el dissapte 4 de novembre, al acte organitzar per la Academia Internacional de Ciència, Educació, Tecnologia i Humanitats que es celebrarà al antic monasteri de San Miguel de los Reyes, on es nomenaràn nous acadèmics, entre ells el director de orquestra Francisco Valero i el músic militar, Emilio Tornero, i el mateix director de la UMCH, Vicente Gabarda. Els tres dirigiran la banda de musica en Eixe acte.
Com no, la celebració de Santa Cecilia, patrona de la músics.
I al mes de decembre, la banda es traslladarà a Cullera el dia 10 de decembre per oferir un conciert al Auditori del Mercat Municipal, amb la colaboració de la Escola de Ball, Tabal i Dolçaina de Cullera.
Per tancar el 2017, el dimecres 27 de decembre,  la Unió Musical junt a molts amics, interpretarà la sinfonia número 3 de Gustav Mahler, a l església dels Sants Joans de Valencia.
Un reunió de amics, de Profesors i alumnes, que tenen el gust de juntarse en les festes de nadals i disfrutar de una de les sinfonies mes famoses i brillants del compositor.
Així es la UMCH, una banda jove, plena de gent amb voluntat de fer poc a poc una gran banda i un grup social sa, on poder disfrutar musical i socialment.
.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí