L’Aljub dedica a Joan A. Martínez el concurs de composició convocat amb motiu del 25 aniversari de la colla

0
1070


Dins les celebracions, el grup oferirà una actuació amb Pep ‘Botifarra’

L’any 1994 va nàixer a Bocairent la colla de dolçainers i tabaleters l’Aljub, i l’entitat ha començat a celebrar el 25 aniversari del grup amb un acte en què ha presentat el logotip commemoratiu i l’agenda d’activitats especials amb aquest motiu.

Entre aquestes activitats destaca la convocatòria d’un concurs de composició que duu el nom de Joan A. Martínez i Martínez, el ‘dolçainer de Bocairent’ que va ser el primer director de la colla i que es a morir l’any 2014. Aquesta primera edició del premi (bases en pdf) té obert el termini de presentació de composicions originals per a dolçaines i percussió, que es tancarà el 26 de juliol que ve. Les obres finalistres s’interpretaran el 14 de desembre vinent. S’atorgaran un primer premi dotat amb 1.000 euros; un premi del públic dotat amb 500 euros; i una Menció Especial, sense dotació econòmica, que atorgaran els membre de l’Aljub.

A més del concurs de composició, l’aniversari se celebrarà amb un aplec de dolçainers i tabaleters el 30 de març en què s’aplegaran els membres actuals de l’agrupació musical amb els anteriors i també els directors que ha tingut la colla. Per al 28 de setembre s’ha organitzat l’actuació de Pep Gimeno ‘Botifarra’ amb la colla, en què hi col·laboraran Toni Navarro ‘Violí’, el grup de metalls de l’Associació Unió Musical Bocairent i la Colla de Dimonis Darrere la Vila.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí