La Unió Filharmònica d’Amposta presenta un nou Tribut a…»La Veu»: Frank Sinatra

0
806

La Unió Filharmònica d’Amposta presenta un nou Tribut a…

En aquesta tercera edició de l’espectacle musical  es posa el punt de mira en un artista que es va ben guanyar el sobrenom de «La Veu»: Frank Sinatra

El propers dies 7 i 8 de febrer, la Societat Musical La Unió Filharmònica d’Amposta presentarà un nou espectacle musical a la capital del Montsià. 

Després de les experiències artístiques amb els Tributs a Deep Purple (2014), Tribut a Alan Parsons Project (2016), enguany es posa el punt de mira en un artista que es va ben guanyar el sobrenom de «La Veu«. Frank Sinatra serà el centre de l’espectacle, on es realitzarà un repàs als seus grans èxits.

Per al concert, que s’oferirà a l’auditori de la societat en dues sessions, els dies 7 i 8 de febrer a les 22 h, es compta, a part de la mateixa banda de música, amb la col·laboració d’un conjunt de cantants i músics de les nostres terres, alguns dels quals ja hi han col·laborat en anteriors edicions dels tributs. Així escoltarem la veu d’Anna Chiva, Sarah Waller, Edu Sanchiz i Carlos Calleja. A la part instrumental gaudirem amb la presència de Miguel Angel Zaragozà (piano), Joan Miró (guitarra), Josep Jordà (percussió) i Rafel Iniesta (contrabaix), que participaran en la Big Band formada pels mateixos músics de la banda de música.

Un espectacle on es reuniran les veus, el so de la Big Band i la mateixa banda de música de La Unió Filharmònica d’Amposta per tributar un homenatge a una veu singular com la de Frank Sinatra i que ha deixat una petjada tan important dins la història de la música popular del segle XX.

Temes com Strangers in the night, Come fly with me, Cheek to cheek, New York New York, i  fins a una vintena, formen el programa del concert que la Societat Musical, sota la direcció de Carles Royo, ha preparat per al públic que vulgui acompanyar-los.

Des de l’any 2014 aquesta entitat ve organitzant regularment aquests «Tributs a… » amb la intenció d’oferir al públic la versatilitat d’un grup com és la banda de música. L’any 2017 el tribut no es va dur a terme donat que l’entitat va estar treballant intensament en tots els actes del seu centenari, i on la banda de música va preparar un espectacle musical i dramatitzat on en 100 minuts es feia un repàs als esdeveniments més importants dels seus 100 anys d’història. 

Les entrades, al preu de 12 €, es poden adquirir a les oficines de la societat i també on line a www.ebreticket.cat

Més informació a 

Societat Musical La Unió Filharmònica d’Amposta

Miralles, 4-6 Amposta

Tel. 977703030 – info@filharmonica.org

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí