La Banda Juvenil de la BUMT presenta el concert “Una tarda d’abril” amb el solista tenor Agustí Roma 

0
75

Els joves músics de l’entitat preparen el primer concert de l’any a l’església de Sant Agustí en una tarda plena de sentiments 

El dissabte 20 d’abril a les 17:00 h, la Banda Juvenil farà el primer concert d’aquest 2024 a Tarragona, concretament a l’església de Sant Agustí. El concert, “Una tarda d’abril”, barrejarà, per una part, la música que ens oferiran els músics de la banda amb l’acompanyament d’un pianista i del solista tenor Agustí Roma, i per l’altra, la lectura d’uns poemes que transmetran diverses emocions. 

Entre el repertori que s’interpretarà, destaca una de les obres en la qual dos dels saxofonistes de la banda tindran un paper protagonista. Amb tot, l’objectiu és que aquesta proposta diferent de concert faci gaudir l’espectador i que es deixi emportar tant per la música com pel missatge que es transmetrà a través de la poesia. 

L’església de Sant Agustí és un escenari especial per la BUMT, ja que ha acollit diferents concerts de l’entitat. L’entrada al concert serà gratuïta i estarà limitada a l’aforament de l’església.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí