La Banda Jove de la UM Alqueriense guanya un premi al concurs #BeethovenEnCasa

0
849

 La Banda Jove de la UMA guanya un premi al concurs #BeethovenEnCasa 

Concurs organitzat per la Comissió Europea en Espanya 

La Banda Jove de la Unió Musical Alqueriense (UMA) aconsegueix un premi al concurs #BeethovenEnCasa organitzat per la Comissió Europea a Espanya. 

Ahir 9 de maig amb motiu de la celebració del Dia d’Europa van donar a conèixer als guanyadors d’aquest concurs. 

El concurs consistia en fer una gravació des de casa de la famosa «Oda a l’alegria» que podem extraure de l’últim moviment de la 9ª Simfonia de Beethoven. La directora de la banda jove Lidón Valer, va ser l’encarregada d’editar i enviar la gravació. 

Des de la junta directiva i de la família que formem la UMA estem molt contents amb aquest premi. Enhorabona als membres de la banda jove i a Lidón. 

————————– 

La Banda Joven de la UMA gana un premio en el concurso #BeethovenEnCasa 

Concurso organizado por la Comisión Europea en España 

La Banda Joven de la Unión Musical Alqueriense (UMA) consigue un premio en el concurso #BeethovenEnCasa organizado por la Comisión Europea en España. 

Ayer 9 de mayo con motivo de la celebración del Día de Europa dieron a conocer los ganadores de este concurso. 

El concurso consistía en hacer una grabación desde casa de la famosa «Oda a la alegría» que podemos extraer del último movimiento de la 9ª Sinfonía de Beethoven. La directora de la banda joven Lidón Valer, fue la encargada de editar y enviar la grabación. 

Desde la junta directiva y de la familia que formamos la UMA estamos muy contentos con este premio. Enhorabuena a los miembros de la banda joven y a Lidón. 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí