III CURS DE DIRECCIÓ PER A BANDA A SELLA “LA MÚSICA DE OSCAR NAVARRO” AMB OSCAR NAVARRO , JOSE VICENTE ALGADO I TOBIAS GOSSMANN

0
541

III Curs de Direcció per a Banda

III CURS DE DIRECCIÓ PER A BANDA  A SELLA

“LA MÚSICA DE  OSCAR NAVARRO”

AMB OSCAR NAVARRO , JOSE VICENTE ALGADO I TOBIAS GOSSMANN

La Unió Musical l’Aurora de Sella  en col·laboració amb la Universitat d’Alacant organitza el III Curs de Direcció per a Banda amb la intenció de passar uns dies formatius d’alta exigència i donar la oportunitat a directors en formació d’ampliar horitzons musicals en les seves carreres. Serà a Sella, del 29 de Juny al 3 de juliol de 2020.

Aquest any i per a la seva tercera edició hem decidit contar amb tres figures de molt renom a nivell mundial en diferents camps de la música simfònica . En primer lloc el curs girarà en torn a la música de  Oscar Navarro, i el repertori que utilitzarem pertanyerà íntegrament al seu catàleg acabant amb un concert monogràfic l’últim dia del curs que dirigiran els alumnes.  Amb ell es treballarà  l’ anàlisis de les obres , la instrumentació de la música per a banda i compartirem la seva forma de treballar-les des de la batuta. De la part de la tècnica de direcció s’encarregarà el mestre Jose Vicente Algado amb qui també treballarem tots els aspectes que aborden hui als directors de banda. També tindrem l’ocasió de treballar amb el mestre Tobias Gossmann  en una classe magistral on ens parlarà de la direcció d’orquestra.  Contant així amb la figura d’un compositor de renom mundial, un director amb amplia experiència i eficàcia al capdavant d’una banda i un director d’orquestra que ha treballat amb els millors directors i solistes del món , volem donar-li una nova dimensió als cursos de direcció a Sella.

El curs comptarà amb un màxim de deu(10) alumnes actius i fins a dotze (12) oients. Es molt recomanable que els alumnes porten els seus instruments per a les pràctiques amb ensemble.

Les places s’assignaran preferentment a directors en actiu , titulats o que  estiguen cursant l’especialitat i per rigorós ordre de inscripció.

Per a aquesta edició del curs tindrem l’oportunitat de treballar una gran obra amb banda (Libertadores) , una amb banda i cor (Las 7 Trompetas del Apocalipsis),  i  una amb banda i solista ( 3er Concerto de Clarinete / Clar. Javi Fernández ) cobrint així un ampli espectre en la direcció de bandes.

El preu total del curs serà de 220€ per als alumnes ACTIUS i 80€ per als OIENTS. Per a la reserva de plaça, a qualsevol de les 2 modalitats haurà que abonar 80€ a la inscripció (els alumnes actius abonaran la resta, abans del inici del curs).

Des de la organització del curs volem facilitar-vos l’estància a Sella buscant allotjament a les cases rurals i amb tot allò que estiga relacionat amb l’allotjament al mateix poble. Un cop matriculats, podeu trucar al telèfon 699313721 o enviar un correu a direccio@umlaurora.org, per a sol·licitar aquest servei.

Per a qualsevol consulta adicional sobre el curs: direccio@umlaurora.org

 1. Continguts
 • La música de Óscar Navarro
 • La tècnica de direcció
 • L’estudi de la partitura
 • La “ Gestió Musical”
 • L’expressió a traves del gest
 • Anàlisis formal i harmònic
 • Instrumentació
 • La direcció de banda
 • La direcció de Cor
 • La direcció d’orquestra
 • L’educació auditiva

Més info

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí