CICLE DE JOVES INTÈRPRETS DE L’INSTITUT VALENCIÀ DE CULTURA / Anlauf Duo (Pablo Gonzalez Balaguer + Manuel Borraz Monasterio)

0
379

PABLO GONZALEZ BALAGUER, saxofón

MANUEL BORRAZ MONASTERIO, piano

-Prélude à l’après-midi d’un faune, Claude Debussy (1862-1918)
-Pavane pour une infante défunte, Maurice Ravel (1875-1937)
-Dances preludes, Witold Lutoslawski (1913-1994)

I Allegro molto
II Andantino
III Allegro giocoso
IV Andante
V Allegro molto

-La vida breve, Manuel de Falla (1876-1946)

PAUSA

-Pièce en forme d’habanera, Maurice Ravel (1875-1937)
-Scaramouche, Darius Milhaud (1892-1974)

I Vif
II Modéré
III Brazileira

-Rojo sobre naranja, Manuel Borraz Monasterio (1994)


Anlauf Duo està format pel pianista Manuel Borraz i el saxofonista Pablo González. Fundat en 2015 a Basilea (Suïssa), des del seu inici han buscat en la música de cambra la manera d’expressar-se i entendre’s.

Junts han rebut els consells de András Keller, Claudio Martínez Mehner, Anton Kernjak, Filippo Gamba, Marcus Weiss, Alfred Zimmerlin i Fred Frith.

Com a duo han ofert recitals i gires a Espanya, Suïssa, Alemanya i la Xina. Concretament a la Xina van ser convidats en el 2016 al “I Shenzhen International Festival of Saxophone” amb recitals en Shenzhen, Guangzhou i Shanghái. A més, han participat en Mimiko Festival, Klang Basel i han tocat per a la ràdio espanyola i la ràdio suïssa.

Anlauf Duo compta amb el suport de fundacions oficials, tant espanyoles com internacionals. Les més importants són “Swiss Foundation for Young Musicians”, AC/E, CulturArts i Clàssics en Ruta, organisme amb el qual van programar una gira de concerts en tota Espanya en el 2018 (Mèrida, Pamplona, Ciudad Real, Alcalá de Henares, Lugo i Cadis).

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí