Busquen músics per al Casting d'una Pel·licula

0
5302

A/A. SOCIETATS MUSICALS FEDERADES DE LA COMUNITAT VALENCIANA
Els remetem la següent informació per si és del seu interès i per a la seua difusió entre els músics de la seua societat.
El productor de cinema Fernando Bovaira (productor habitual d’Alejandro Amenábar) i el seu equip busquen persones que no siguen actors professionals i que estiguen relacionats amb el món de la música. La pel·lícula, que es rodarà a la ciutat de València i voltants a principis de 2018, té com a protagonistes a músics d’una banda de música d’un poble de València, i el perfil que es requereix és el de hòmens valencianoparlants entre 20 i 30 anys sense experiència al món de la interpretació. Per a les persones seleccionades la feina estarà  remunerada segons el conveni de cine.
El càsting el realitza Nadia Montero i consisteix en una xicoteta entrevista de dos o tres minuts als músics interessats i que encaixen al perfil que es gravarà amb un dispositiu mòbil, la entrevista es pot realitzar després d’un assaig de la banda que estiga interessada en el projecte.
Els interessats poden posar-se en contacte amb la responsable del càsting a través de elclubdeltalento@gmail.com o al telèfon 629 639 350 per a establir una data i hora per a les entrevistes.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí