4t Concurs de Composició per a banda Simfònica 'Josep M. Lleixà Subirats'

0
2130
La Federació Catalana de Societats Musicals (FCSM) convoca la 4a edició del Concurs de composició per a banda simfònica Josep Maria Lleixà Subirats, que premiarà una partitura inèdita que s’estrenarà en el marc dels actes de celebració del Centenari de la Societat Musical de La Unió Filharmònica d’Amposta, que serà l’encarregada de la interpretació al seu Auditori.
El termini de presentació de les obres acaba 15 de setembre del 2017 a les 14h i el veredicte del jurat serà emès abans del 30 de setembre de 2017. Els interessats a participar-hi ho han de fer amb composicions de nova creació, que siguin inèdites, que no s’hagin premiat en cap altre concurs, que no s’hagin difós per cap mitjà de comunicació, ni que hagin estat editades per cap segell discogràfic ni editorial. Les obres presentades han de tenir una durada mínima de deu minuts i una màxima de dotze, poden ser de moviment únic o conformades per diversos moviments.  El premi està dotat amb 2.000 euros, i el Jurat i la Federació Catalana de Societats Musicals es reserven el dret de concedir una Menció d’Honor, sense remuneració econòmica.
Els interessats a participar-hi, han de ser residents habituals de l’Estat espanyol, i tenir en compte una sèrie de requisits com ara que la composició no sigui per a instrument solista, ni amb instruments aliens a les bandes. Entre altres requisits, a les bases del concurs, s’especifiquen els instruments que ha d’incloure la composició i els que són opcionals.
Un premi per promoure la creació i pràctica musical
“El motiu del present concurs, és el de fomentar la participació, la creació i la pràctica de la música en el marc de la cultura i la pedagogia musical”, informen des de la Federació Catalana de Societats Musicals. El nom del premi de composició és en honor a Josep Maria Lleixà Subirats, president de la Unió Musical Mas de Barberans (Montsià), músic d’aquesta entitat, membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Societats Musicals i persona dedicada intensament al desenvolupament i participació en les societats musicals.
 
Consulteu les bases del cncurs en català (fent clic aquí) i en castellà (fent clic aquí).

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí