Montserrat acull la 41ª Setmana Internacional de Música de Cambra

0
345

El programa abraça una ampla oferta musical amb prestigioses formacions arribades des de punts diversos de pentagrama actual

La paça de l’Ajuntament de Montserrat, tornarà a ser el contenidor més interessant que albergarà, a partir del dilluns 18 de juliol, les millors formacions musicals que componen el programa previst per a l’edició que fa 41 de la Setmana Internacional de Música de Cambra.

Un programa  en què es veuen reflectides les relacions d’amistat d’aquesta vila de la contrada de la Vall dels Alcalans, amb altres pobles d’Europa, com  ara Vern sur Seiche (França) d’on ve el “Quatour Elèment” del Conservatori Regional de Reennes, formació encarregada de fer l’obertura d’aquesta proposta que cada nit a partir de les 23h oferirà el bo i millor de la música de cambra.

També es comptarà en aquesta edició, amb  l’Orquestra Filharmònica de Cambra de la vila de Lomza a Polònia, responsable de fer el tancament d’aquestos sis dies en què la música es trobarà present a la fresca.

S’ha de tenir en compte també l’oferta d’àries i duets que oferirà la formació “Il dolce incontro” capaç de desplaçar-nos fins el repertori dels segle XVII i XVIII de la má de músics professionals especialitzats en música històrica.

Una de les directores d’orquestres més rellevants de l’actualitat musical, arriba a Montserrat el dimecres 20 de julio, per tal de presentar el treball que “Ensemble” és capaç d’oferir, amb composicions del repertori més clàssics, instrumentada pel compositor Iain Farrington.

La setmana coninuarà amb la participació de la formació “Il maniatico ensemble”, un grup obert, flexible i interdisciplinar liderat per l’oboísta Robert Silla, solista de l’Orquestra Nacional d’Espanya, investigador musical i animador d’aquesta agrupació que oferirà obres de Boccherini i de Brunetti.

Arribats des dels millors teatres i auditoris europeus, s’espera en caneletes l’actuació del “Quartet Mandelring” considerat per la publicació “Fono Forum” com un dels sis millors quartets de corda del món, que interpretarà obres de Haydn, Ravel i Dvorák.

GABINET DE PREMSA –

XLI Setmana de Música de Cambra

– Montserrat –

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí