Mas Quiles, el VCF CF, l’Acadèmia de Belles Arts Sant Carles i Miguel Falomir: Distincions Pare Antoni 2018

0
1505

Els agraciats amb la Distinció Pare Antoni rebran este guardó durant el concert extraordinari de la Banda Primitiva de Llíria, que se celebrarà el pròxim 15 de setembre a les 22.15 hores en el Teatre Sala de Concert de la societat. Serà un acte molt especial, perquè coincidirà amb la celebració del 67 aniversari del teatre.

“Des de la Junta Directiva, volem apostar per dotar un caràcter extraordinari” ha declarat José Luis Pérez, president del Clarín. “Per això, hem decidit crear esta distinció, per reconèixer la labor de persones i entitats en favor de la música. I els quatre guardonats tenen motius de sobra per ser mereixedors d’esta distinció”.

Juan Vicente Mas Quiles és un dels músics i compositors més reconeguts de la Banda Primitiva, amb una inigualable trajectòria com a compositor i arregliste. Miguel Falomir, natural de Llíria i del Clarín, forma part d’una família molt arrelada a la Banda Primitiva i, en l’actualitat, és el director del Museu Nacional del Prado.

Pel que fa a les dues entitats guardonades, ambdues celebraran les respectives efemèrides l’any del bicentenari de la Banda Primitiva de Llíria. El Valencia CF celebrarà el seu centenari l’any 2019 i la Real Acadèmia de Belles Arts Sant Carlescomplirà 250 anys el pròxim any.

La Distinció Pare Antoni busca reconèixer a aquelles persones i entitats que hagen destacat pel seu treball social, formatiu i cultural en favor de la música. Se entregaran anualment i, encara que nombre pot variar, cada any s’entregarà almenys una distinció individual i una col·lectiva.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí