L’IVC organitza la tercera edició de ‘Coneixements bàsics del negoci musical’

0
649

Dirigit a professionals i a persones que vulguen començar en esta indústria.

La tercera edició del cicle ‘Coneixements bàsics del negoci musical’, està dirigida principalment a músics, compositors, mànagers i promotors musicals i conduït per experts. Aquest cicle aporta una visió completa del negoci musical en aspectes com màrqueting, comunicació, posicionament i monetització d’obres en Internet, així com ‘playlisting’, distribució musical, internalització o gestió laboral i fiscal.

L’objectiu general és donar una visió completa del negoci musical i tot el que siga necessari per a entendre el funcionament bàsic de la indústria.

La programació de continguts arrancarà amb el paper de la dona dins la industria, un dels temes de més actualitat i sobre el qual aquest cicle vol incidir especialment. Ho farà en una taula redona d’accés lliure, amb convidades i convidats d’altura com Marga Landete, directora adjunta de Música de l’IVC; Karma Cereza ‘Mueveloreina’; Almudena Heredero, directora del Primavera PRO Primavera Sound i vicepresidenta de MIM Mujeres Industria Musical; Celia Carrillo, directora de Marketing de Ticketmaster i membre de MIM; Neus Aulló, sòcia directora de Tranquilo Música i Sergi Almiñana, director d’El Caimán Producciones i secretari de Musicapro CV.

La resta del cicle comptarà amb la presència destacada de Juan Manuel Latorre, membre del grup musical Vetusta Morla, que impartirà una ‘master class’ sobre ‘Creació i negoci musical’ i amb la de reconeguts professionals de la indústria musical en totes les seues àrees com Javier Icazuriaga, Carlos Casany, Maxime Dodinet o Inma Grass, entre altres, així com els professors de la Universitat de València Francisco Higón, professor titular del departament d’Economia Aplicada i Juan Antonio Altés, professor titular del departament de Dret del Treball i de la Seguretat Social.

Aquest cicle formatiu s’inicia el pròxim 28 de gener i es farà cada dimarts en horari de 16.30 hores a 18.30 hores. El curs s’imparteix de manera presencial a la seu de l’Institut Valencià de Cultura i el preu de la inscripció és de 5 euros per sessió o 40 euros per la totalitat de les sessions.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí