Joventuts Musicals de la Vall d'Albaida obri borsa de treball de 25 especialitats

0
1484

A qui busquem?

Busquem persones, amb talent i forta vocació educativa, que vulguen exercir de professors a la xarxa d’escoles de música de Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida i que s’identifiquen i es comprometen amb el seu projecte educatiu.

Pensem en professionals, disposats a fer seua la metodologia pedagògica de la xarxa i decidits a treballar en equip de forma integrada, flexible i col.laborativa amb els altres educadors en totes les etapes educatives.

Què valorem en el procés de selecció?

En el procés de selecció valorarem especialment: Professors amb titulació superior de pedagogia musical; Títol de professor en la Metodologia IEM; Titulats superior de qualsevol especialitat de música; habituats a l’ús educatiu d’internet i coneixedors de les eines 2.0.; i haver tingut experiència professional al món de l’educació.

Volem comptar amb tots els que confieu en nosaltres per cobrir els llocs de treball que vagen quedant disponibles. Per damunt de tot, esperem professionals, amb o sense experiència docent, que vulguen contribuir a la transformació de l’educació del segle XXI mitjançant l’excel·lència i l’equitat humana, vital i acadèmica.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí