JAVIER PÉREZ GARRIDO, GUANYADOR DEL VII PREMI INTERNACIONAL DE COMPOSICIÓ DE MÚSICA PER A BANDA VILA DE MURO 2019

0
840

 Nota de Premsa 

JAVIER PÉREZ GARRIDO AMB L’OBRA HALOWEEN SUITE,
GUANYADOR DEL VII PREMI INTERNACIONAL DE COMPOSICIÓ DE MÚSICA PER A BANDA VILA DE MURO 2019 

A les dependències de l’Ajuntament de Muro, el passat divendres dia 7 de desembre de 2018, es va lliurar el VII PREMI INTERNACIONAL DE COMPOSICIÓ DE MÚSICA PER A BANDA VILA DE MURO 2019

El jurat ha estat format pels compositors i directors de renom intencional Xavier Pagés – Corella, Laszlo Marosi i Bart Picqueur. També assistiren a l’acte com a oients el director de la Unió Musical de Muro, Rafa Garcia Vidal, l’alcaldessa de Muro, Jovita Cerdà, el regidor de Cultura, Sergi Silvestre, l’assessor dels premis, José Rafael Pascual-Vilaplana, i la presidenta de la Unió Musical de Muro, Soraya Sanchis. 

El termini de presentació d’obres va acabar el passat 31 d’octubre i s’hi van presentar 21 obres. 

Després de la deliberació, el jurat va acordar per unanimitat donar com a guanyadora del VII PREMI INTERNACIONAL DE COMPOSICIÓ DE MÚSICA PER A BANDA VILA DE MURO 2019, l’obra Halloween suite del compositor JAVIER PÉREZ GARRIDO. 

El jurat va destacar un any més la gran qualitat de les obres presentades i va acordar concedir una Menció d’Honor a l’obra Faustus, del compositor ANTONIO CUENCA CASTELLÓ. 

Per a l’Ajuntament de Muro és un autèntic luxe poder organitzar aquests Premis Internacionals de Composició i continuar treballant de valent per potenciar la música de banda i incentivar els compositors a crear noves composicions per a aquestes formacions musicals tan nostres. 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí