COMENCEN ELS CONCERTS DE JAZZ, CLÀSSICA I MÚSICA DE BANDA A LA PLATJA DE LES ARENES – VALÈNCIA

0
454

Ja està tot a punt perquè esta nit a les 21.00 hores, a la Platja de Les Arenes, comencen el tres concerts d’accés lliure que amb el títol “Música a la Mar”, ha programat el Palau de la Música per a tota la ciutadania. L’escenari dels tres concerts té 300 metres quadrats amb una cúpula transparent, dos torres laterals de so i dos prolongacions de pantalles led de 4 per 2,60 metres, en un lloc on s’han disposat 1.000 cadires per al públic sobre l’arena. A més, l’organització inclourà una zona de músics entre bastidors, sistemes sanitaris i una ambulància per a atendre els possibles incidents. 

La regidora de Cultura, Glòria Tello, asistirà a estos concerts i ha volgut “convidar totes i 

tots a gaudir d’estos concerts que unixen música i mar, naturalesa i música, respectant el medi ambient en tot moment”. Tello ha afegit que de nou “el Palau de la Música acosta la música de més qualitat a la ciutadania”.

En el concert de hui, la Sedajazz Big Band presentarà el seu espectacle Latin Jazz Party, amb músics consagrats com Perico Sambeat, Jesús Santandreu, David Pastor, Ángel Blanco Latino, Viktorija Pilatovic, Thaïs Morell i molts més que interpretaran un repertori de jazz llatí, salsa, brasil, funk i música de Tito Puente, Poncho Sánchez, Dizzie Gillespie, Celia Cruz, Djavan, Bebo Valdés, Perico Sambeat i Jesus Santandreu. Respecte a este primer concert, el director del Palau, Vicent Ros, ha puntualitzat: «enguany oferim tres concerts amb temàtica molt diferent que agradaran a tot el públic, per la seua espectacularitat”.

 Dos dies després, el 7 de setembre, serà el torn de l’OV dirigida pel seu titular, Ramón Tebar. S’hi oferirà un programa rítmic i colorista, amb peces molt conegudes pel públic com són el cèlebre Bolero de Maurice Ravel, així com altres molt racials com el Capritx espanyol de Nikolai Rimski-Kórsakov, la rapsòdia per a orquestra Espanya d’Emmanuel Chabrier, la Suite espanyola d’Isaac Albèniz i les danses de La vida breve de Manuel de Falla. Un concert que per a Tebar suposa “el plaer d’escoltar música al costat del mar, amb la frescor de la brisa mediterrània i dels ritmes i colors de música escrita o inspirada en Espanya”.                               

El tercer i últim concert serà l’endemà, el dia 8 de setembre, quan la Banda Simfònica del Marítim, una selecció de totes les societats musicals dels poblats marítims, dirigida per Víctor Soria Uriós, interpretarà un programa basat en famoses bandes sonores de cinema, que agradarà els assistents: 2001: Una odisaea de l’espai, amb l’inici d’Així parlà Zaratustra de Richard Strauss; Ballant amb llops i Out of Africa, les dos de John Barry; Robin Hood de Michael Kamen; El Rei Lleó d’Elton John/Hans Zimmer; Pirates del Carib de Klaus Badelt; La màscara del Zorro de James Horner; Aladí d’Alan Menken; Star Wars de John Williams; El Senyor dels Anells de Howard Shore, i Els increïbles de Michael Giacchino.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí