C.I.M.MASSANASSA AL MESTALLA VALÈNCIA-BARCELONA

0
4308

Partido VALENCIA-BARCELONA (07-10-2018

CENTRE INSTRUCTIU I MUSICAL DE MASSANASSA(València).

PROGRAMA MESTALLA – 06/10/2018

LLEGADA JUGADORES

L’ENTRÀ – Cristóbal Mora Santos

CARIDAD GUARDIOLA – Antonio Ramón Carrillos Colomina

AMUNT VALÈNCIA – Pablo Sánchez Torrella

PASACALLES FACHADA PRINCIPAL MESTALLA

PACO SIRVENT – Cristóbal Mora Santos

ANTES DEL PARTIDO

VALÈNCIA – José Padilla Sánchez

DURANTE EL PARTIDO

ELS PREPARATS – Antonio Ramón Carrillos Colomina

AMUNT VALÈNCIA – Pablo Sánchez Torrella

HISTÒRIA DEL CENTRE INSTRUCTIU I MUSICAL DE MASSANASSA.

La Banda del Centre Instructiu i Musical de Massanassa es funda als anys 20 del segle passat, tenint un primer període d’activitat que avarca  fins a l’any 1941. 

Per la seua direcció passaren un gran equip de professionals  com són, entre altres:  el Mestre Martínez, el Mestre Villa o el Mestre Izquierdo, entre d’altres. 

És al 1981, quant comença a caminar la nova Banda de Música, i ho fa acompanyada per uns grans directors: Carmelo Sala Alemnany, Miguel Morellà Asins, José Giner Sanandrés, Pedro Giménez Ballesteros.

  Ha participat al llarg de la seua història en Certàmens celebrats tant dintre de la Comunitat Valenciana com d’altres llocs de l’Estat, aconseguint importants premis. : Murcia, Leganés, Campo de Criptana… Cal destacar: el 1 Premi al Certamen de Llíria de 1931; 2º Premi al Certamen Faller de 1932; 2º Premi al Certamen de Cullera de 1935;    1er  Premi  al Certamen de Cartagena  -Murcia-1984;       Premi al Certamen d’Altea, en 1988; 1er.  Premi al Certamen de Cullera  de 1989; el 2º Premi del Certamen Internacional de Bandes de Música de Valencia el 1990;  1 Premi al Certamen Provincial de Bandes de Música de la Comunitat  Valenciana el 1996; 3 Premi en el Certamen de Bandes de Música Ciutat de Cullera, en 2007; any 2012, PRIMER PREMI. 2ª SECCIÓ- en el XXXVI CERTAMEN PROVINCIAL DE BANDES DE MÚSICA convocat per l’Excma. Diputació de València. etc.   

A partir del l’any 2016  la direcció de la Banda és ocupada per l’actual Mestre-Director D. JOSÉ-MIGUEL PÉREZ ALEMANY. 

En l’actualitat el CENTRE INSTRUCTIU I MUSICAL de Massanassa compta amb:

  • Una plantilla de  70 músics
  • Una Banda Jove de 40 músics 
  • Un Centre d’Estudis Musicals que imparteix formació musical fins el 4 Grau Elemental i al que assisteixen un centenar d’alumnes.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí