Art per a Carmen Alborch: Castelló de Rugat li dedica una escultura, una pintura i una composició musical

0
591

Font: Vilaweb

Les obres de Josep Sanjuan, Martín Forés i Enrique Alborch es donaran a conéixer en la jornada d’homenatge de l’1 de març vinent

L’art serà el protagonista del primer dels actes en homenatge a Carmen Alborch que Castelló de Rugat li dedicarà enguany.

Ho serà perquè a partir de l’1 de març vinent, la Filla Predilecta de la localitat hi tindrà una escultura i un quadre que es descobriran durant la jornada organitzada per l’ajuntament. L’obra escultòrica, ubicada a la plaça de la Constitució, és un treball de l’artista Josep Sanjuan; la pintura és obra del pintor i il·lustrador Martín Forés, instal·lada a la Casa de Cultura que, també des de l’1 de març, durà el nom de Carmen Alborch.

D’art, n’hi haurà també de musical, amb l’estrena a càrrec de la Unió Musical Benicadell de Castelló de Rugat de la composició ‘Carmen Alborch’, creada pel compositor Enrique Alborch.

Els actes començaran a les 11.00 a la plaça de la Constitució, en una jornada que tindrà continuïtat més avant amb la publicació, presentació i difusió d’un llibre d’il·lustradores al voltant del pensament feminista de Carmen Alborch.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí