ALBERTINA UN CONTE PER A CONSCIENCIAR I PREVINDRE EL BULLYING

0
1233

La Llotja acull la presentació d’«Albertina: un conte per a la conscienciació i prevenció del bullying»

Recurs d'imatge

La Llotja del Cànem de la Universitat Jaume I ha acollit la presentació del projecte Albertina, un conte per a la conscienciació i prevenció del bullying, una iniciativa de José Antonio Rebollar, compositor i director del Conservatori Professional de Música de la Vall d’Uixó, que ha creat i coordinat el projecte; Ana M. Vernia, professora del Departament d’Educació de la Universitat Jaume I de Castelló, que ha fet la coordinació pedagògica, i Maribel Rocafull, funcionària del Servei d’Informàtica de l’UJI que s’ha encarregat de l’adaptació del text i la narració. El projecte ha comptat també amb la participació de professionals com Toni Aparici i Aquilino Abad (dansa) i Carlos Díaz (dibuix).
Aquest projecte esdevé com una eina per a la prevenció de l’assetjament escolar, tractant de conscienciar a la comunitat educativa. Es tracta d’un conte que compta amb totes les arts, i que, a través de la seua protagonista, aproparà a joves grans i menuts a la problemàtica de l’assetjament escolar i a la necessitat de créixer davant dels problemes, assumint responsabilitats i prenent accions per a la superació. Des de la participació de l’alumnat i professorat implicat es podran dur a terme diferents accions amb l’objectiu que tota la societat prenga consciència de la problemàtica i com les arts poden ser un camí i una via a tindre en compte.
A la presentació van assistir Macarena González (representant de la FAMPA Castelló) i Elena Vicente-Ruiz (diputada provincial de Benestar Social) que van valorar el projecte i la importància de recolzar aquest tipus d’accions. Per la seua banda, Rebollar va destacar que aquest projecte també compta amb el suport de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, on es farà l’estrena, i va mostrar la seua convicció que els participants no es quedaran indiferents.
Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí