La Banda Primitiva inicia una sèrie de jornades de perfeccionament amb professionals de la societat

0
653

La primera d’estes jornades serà el dia 30 de novembre, centrada en els instruments de vent i percussió 

L’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria impulsa una sèrie de jornades de perfeccionament amb professionals destacats de la societat. La primera d’estes jornades tindrà lloc el pròxim 30 de novembre i estarà centrada en els instruments de vent i percussió. 

“Des de l’Àrea Educativa de la societat, amb la col·laboració de l’Àrea Artística, seguim ampliant l’oferta educativa per als nostres alumnes” explica la vicepresidenta Educativa Natalia Villanueva, “però, a més, estes jornades s’obrin als músics amateurs de les nostres agrupacions”. 

El professorat d’estes jornades està conformat per professionals formats a la Banda Primitiva que, en l’actualitat, desenvolupen la seua tasca professionals als principals conservatoris, orquestres i bandes de tot el territori espanyol. “Vull agrair-los a tots la seua disposició per participar en estes jornades i haver respost, una volta més, la telefonada de la Banda Primitiva”.

Els músics professionals que conformen el professorat d’estes jornades són: 

Flauta: Jose Miguel Peñarrocha

Oboè: Vicent Llimerà

Clarinet: Jose Miguel Martínez

Saxòfon: Alejandro Carreras

Fagot: Miguel Antonio Puchol

Percussió: Manuel Gasent i José Ibáñez

Trompeta: Enrique Rioja

Tuba i Bombardí: Miguel Moreno

Trombó: Toni Zapata

Trompa: Juanjo Llimerà

Les jornades de perfeccionament, que començaran a les 09.30 hores, es dividiran en dues parts: una primera col·lectiva; i una individual, en què es treballaran continguts tècnics i interpretatius.

La inscripció és gratuïta per a l’alumnat de l’Escola de Música de la Banda Primitiva i per als membres de les diferents agrupacions. Per a la resta de persones interessades, el preu és de 50 €. La inscripció es realitzarà a la secretaria de la societat, entregant el butlletí d’inscripció. 

Per a més informació, es pot consultar la web www.bandaprimitiva.es o contactar per telèfon (618.09.39.71) o correu electrònic (secretaria@bandaprimitiva.org).

La Banda Primitiva inicia una serie de jornadas de perfeccionamiento con profesionales de la sociedad

La primera de estas jornadas será el día 30 de noviembre, centrada en los instrumentos de viento y percusión

El Ateneo Musical y de Enseñanza Banda Primitiva de Llíria impulsa una serie de jornadas de perfeccionamiento con profesionales destacados de la sociedad. La primera de estas jornadas tendrá lugar el próximo 30 de noviembre y estará centrada en los instrumentos de viento y percusión. 

“Desde el área Educativa de la sociedad, con la colaboración del área Artística, seguimos ampliando la oferta educativa para nuestros alumnos” explica la vicepresidenta Educativa Natalia Villanueva, “pero, además, estas jornadas se abren a los músicos amateurs de nuestras agrupaciones”. 

El profesorado de estas jornadas está conformado por profesionales formados en la Banda Primitiva que, en la actualidad, desarrollan su tarea profesional en los principales conservatorios, orquestas y bandas de todo el territorio español. “Quiero agradecerles a todos su disposición para participar en estas jornadas y haber respondido, una vez más, la llamada de la Banda Primitiva”.

Los músicos profesionales que conforman el profesorado de estas jornadas son: 

Flauta: Jose Miguel Peñarrocha

Oboe: Vicent Llimerà

Clarinete: Jose Miguel Martínez

Saxofón: Alejandro Carreras

Fagot: Miguel Antonio Puchol

Percusión: Manuel Gasent y José Ibáñez

Trompeta: Enrique Rioja

Tuba y Bombardino: Miguel Moreno

Trombón: Toni Zapata

Trompa: Juanjo Llimerà

Las jornadas de perfeccionamiento, que empezarán a las 09.30 horas, se dividirán en dos partes: una primera colectiva; y una individual, en la que se trabajarán contenidos técnicos e interpretativos.

La inscripción es gratuita para el alumnado de la Escuela de Música de la Banda Primitiva y para los miembros de las diferentes agrupaciones. Para el resto de personas interesadas, el precio es de 50 €. La inscripción se realizará en la secretaría de la sociedad, entregando el boletín de inscripción. 

Para mayor información, se puede consultar la web www.bandaprimitiva.es o contactar por teléfono (618.09.39.71) o correo electrónico (secretaria@bandaprimitiva.org).

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí