Dos valencians, finalistes del concurs de l’himne dels Moros i Cristians de Lleida

0
910

L’Associació de la Festa de Moros i Cristians de Lleida ha rebut 7 partitures originals i ha escollit dos finalistes. El guanyador es donarà a conèixer el 2 de maig.

Els lleidatans seran els encarregats d’escollir mitjançant votacions l’himne del 25è aniversari de la Festa de Moros i Cristians de Lleida el 2 de maig a L’Auditori Enric Granados durant el pregó-concert de la Festa de Moros i Cristians, acte en què s’interpretaran les dues peces finalistes, escollides pel jurat, Amadei Urrea, Javier Lanao, Pau Romero, Alberto Caracciolo, Antonio Lájara, amb el president de l’associació, Josep Lluís Gäzquez, actuant com a secretari.

En total han estat 7 les partitures originals que l’Associació de la Festa de Moros i Cristians ha rebut en aquest concurs, procedents de compositors del País Valencià, Barcelona, Sevilla i Lleida.

Les dues obres finalistes han estat Yurida, presentada pel mestre Azael Tormo Muñoz, de Manuel (País Valencià) i Festa Major!!, composició del mestre Miguel Ángel Sarrió Nadal, d’Aielo de Malferit (País Valencià).

Les altres 5 obres presentades són: Ethos, presentada pel mestre Antoni Serra Uribe, de Barcelona; Iler-laridenc, una altra composició del mateix autor de Barcelona; Lleida 1996, peça original del mestre Antonio Moreno Pozo, d’Écija (Sevilla); Seu Vella, himne composat pel mestre Pablo Anglés Galindo, de Benicarló (Castelló), i Fantàstic, presentada pel mestre Joan Baró Remolà, de Lleida.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí