BPL Confirma participación CIBM València 2022

0
802

La Banda Primitiva de Llíria confirma la seua participació en el Certamen Internacional de Bandes «Ciutat de València» 2022 

La Junta Directiva espera que la situació permeta celebrar el certamen amb la seua màxima qualitat 

L’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria confirma la seua participació a la Secció d’Honor del Certamen Internacional de Bandes «Ciutat de València» 2022, tal com ha traslladat al comitè organitzador del certamen. 

La Junta Directiva de la societat va aprovar la ratificació de la seua participació, en la sessió ordinària del passat dijous 18 de febrer, ja que «el Certamen Internacional de Bandes de València continua sent un dels nostres objectius prioritaris, perquè som conscients que fa créixer al Clarín, tant en l’àmbit musical com en el social» reconeix el president de la societat, José Luis Pérez Veses. 

Des de la directiva del Clarín esperen «que la situació l’any 2022 millore i es puga realitzar, finalment, el certamen amb la seua màxima qualitat artística. Tota la societat – els nostres músics, socis i simpatitzants – estan desitjant participar en esta competició amb què ens sentim tan identificats». 

L’organització del CIBM «Ciutat de València» ha posposat la celebració de la competició al juliol de l’any 2022, mantenint les bases actuals. «És una decisió molt encertada, perquè a l’hora d’inscriure’s, cada societat ho fa en relació a unes bases. Evidentment, la situació actual és canviant i les circumstàncies per a juliol de l’any 2022, poden ser diferents a les prèvies a la pandèmia. En som conscients i, per tant, si cal canviar les bases actuals, estarem disposats a participar activament del procés». 

La història de la Banda Primitiva de Llíria no s’entén sense el CIBM «Ciutat de València». De fet, és l’única banda que ha guanyat en els tres segles d’història de la competició: XIX, XX i XXI. És, a més a més, la guanyadora de la primera edició per a bandes civils, l’any 1888, i la guanyadora de les edicions número 100 i 125. L’any 2019, amb motiu de l’efemèride del bicentenari de la banda, el Certamen de València va realitzar un homenatge al Clarín, dintre de la seua Secció d’Honor. 

La Banda Primitiva de Llíria confirma su participación en el Certamen Internacional de Bandas «Ciudad de València» 2022

La Junta Directiva espera que la situación permita celebrar el certamen con su máxima calidad

El Ateneo Musical y de Enseñanza Banda Primitiva de Llíria confirma su participación en la Sección de Honor del Certamen Internacional de Bandas «Ciudad de València» 2022, tal como ha trasladado al comité organizador del certamen. 

La Junta Directiva de la sociedad aprobó la ratificación de su participación, en la sesión ordinaria del pasado jueves 18 de febrero, puesto que «el Certamen Internacional de Bandas de València continúa siendo uno de nuestros objetivos prioritarios, porque somos conscientes que hace crecer al Clarín, tanto en el ámbito musical como en el social» reconoce el presidente de la sociedad, José Luis Pérez Veses. 

Desde la directiva del Clarín esperan «que la situación en 2022 mejore y se pueda realizar, finalmente, el certamen con su máxima calidad artística. Toda la sociedad – nuestros músicos, socios y simpatizantes – están deseando participar en esta competición con la que nos sentimos tan identificados». 

La organización del CIBM «Ciudad de València» ha pospuesto la celebración de la competición en julio del año 2022, manteniendo las bases actuales. «Es una decisión muy acertada, porque en la hora de inscribirse, cada sociedad lo hace en relación a unas bases. Evidentemente, la situación actual es cambiante y las circunstancias para julio del año 2022, pueden ser diferentes a las previas a la pandemia. Somos conscientes y, por lo tanto, si hay que cambiar las bases actuales, estaremos dispuestos a participar activamente del proceso». 

La historia de la Banda Primitiva de Llíria no se entiende sin el CIBM «Ciudad de València». De hecho, es la única banda que ha ganado en los tres siglos de historia de la competición: XIX, XX y XXI. Es, además, la ganadora de la primera edición para bandas civiles, en 1888, y la ganadora de las ediciones número 100 y 125. El año 2019, con motivo de la efeméride del bicentenario de la banda, el Certamen de València realizó un homenaje al Clarín, dentro de su Sección de Honor. 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí