La Banda Simfònica de la Lira Saguntina oferix este diumenge un concert de pasdobles fallers

0
354

La presentació musical està dedicada a les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt i se celebrarà a les 19.30 hores, en l’Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt

La Banda Simfònica de la Lira Saguntina oferirà a este diumenge, 16 de febrer, el concert ‘Pasdobles Fallers’, amb l’objectiu d’homenatjar les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt (FJFS). El concert, dirigit pel director de la Banda, Rafael Doménech Pérez, començarà a les 19.30 hores i es desenvoluparà en l’Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt, de manera gratuïta i amb un aforament limitat. Este concert forma part de la programació d’hivern de la delegació de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt.

Assistiran les Falleres Majors de 2019 i 2020 que seran homenatjades amb la interpretació dels pasdobles que porten el seu nom i que van ser encarregats per l’Ajuntament de Sagunt: Inés Miret Herrero, de Javier Tapias Jiménez, dedicada a la Fallera Major Infantil 2019; Paula Marrón Pérez, de Francisco Manuel Castilla Gutiérrez, dedicat a la Fallera Major 2019. A continuació, les estrenes d’Aitana González Ruiz, de Santiago Díaz Santamaría, dedicat a la Fallera Major Infantil 2020 i Sandra Ordiñaga Montalt, del compositor Santiago Diaz Santamaría, dedicat a la Fallera Major 2020. Esta primera part del concert finalitzarà amb la interpretació del pasdoble Federació Junta Fallera Sagunt, de Rafael Doménech Pérez.

D’altra banda, en la segona part de la programació tindrà lloc la interpretació d’Espíritu Valenciano (Suite per a banda), de Salvador Chulià, amb les seues suite en tres temps: MeditaciónCanción de cunaValencianía; i a continuació, les peces El Fallero, de J. Serrano; València (Marcha de la bien amada), de J. Padilla; Himno a Sagunto, de l’autor J. Zahonero amb la música de B. Sanchis i l’Himno Regional Valenciano, del compositor Maximiliano Thous amb la música de José Serrano.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí