16.º Concurso de Música Festera “Francesc Cerdà”

0
697

16.º Concurso de Música Festera “Francesc Cerdà”

admin noviembre 20, 2019 // Compartir1

16é Concurs de Música Festera “Francesc Cerdà” modalitat “Pasdoble” de l’Olleria

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de l’Olleria conjuntament amb la Junta de festes i la Societat Escola Musical Santa Cecília del municipi, han organitzat la 16 edició del Concurs de música festera “Francesc Cerdà” en la modalitat de “Pasdobles”.

Aquest esdeveniment ja s’ha convertit en una cita ineludible al calendari cultural de l’Olleria després d’un total de 16 edicions.

Com a les passades edicions, la gent interessada a participar ha d’enviar les seues obres, amb els requisits expressats a les bases, a l’Ajuntament de l’Olleria abans del 8 de gener.

Una volta finalitzada eixa data se seleccionarà als finalistes i el dia 29 de febrer, la Societat Musical Santa Cecília de l’Olleria interpretarà les obres al Teatre Goya.

Hi haurà un total de 4 premis:

– PRIMER PREMI: 2.000 euros.

– SEGON PREMI: 1.000 euros.

– TERCER PREMI: 500 euros.

– QUART PREMI: 250 euros.

Més informació al correu electrònic cij@lolleria.org i al 96 220 08 66.

16.º Concurso de Música Festera “Francesc Cerdà” modalidad “Pasodoble” de l’Olleria

La Concejalía de Cultura del Ayuntamiento de l’Olleria juntamente con la Junta de fiestas y la Sociedad Escuela Musical Santa Cecilia del municipio, han organizado la 16 edición del Concurso de música festera “Francesc Cerdà” en la modalidad de “Pasodobles”.

Este acontecimiento ya se ha convertido en una cita ineludible en el calendario cultural de l’Olleria después de un total de 16 ediciones.

Como en pasadas ediciones, la gente interesada en participar tiene que enviar sus obras, con los requisitos expresados en las bases, al Ayuntamiento de l’Olleria antes del 8 de enero.

Una vez finalizada esa fecha se seleccionará a los finalistas y el día 29 de febrero, la Sociedad Musical Santa Cecília de l’Olleria interpretará las obras en el Teatro Goya.

Habrá un total de 4 premios:

– PRIMER PREMIO: 2.000 euros.

– SEGUNDO PREMIO: 1.000 euros.

– TERCER PREMIO: 500 euros.

– CUARTO PREMIO: 250 euros.

Más información en el correo electrónico cij@lolleria.org y en el 96 220 08 66.

BASES

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí