Montserrat presenta la 39 Setmana de Música de Cambra

0
723

Mitja dotzena de propostes musicals ben diverses, componen el conjunt d’un programa variat i policrom

La plaça de l’Ajuntament de Montserrat, tornarà a fer de contenidor de la 39ª Setmana Internacional de Música de Cambra, que es desenvoluparà des del 22 fins el 27 de juliol. Els  detalls del programa d’enguany, es coneixeran al llar de l’acte de presentació previst per a dijous 11 de juliol a les 20 hores, a la Casa de la Cultura.

En aquesta ocasió, la conferència de premsa tindrà el format d’un programa de televisió que serà emés pel canal local en directe i els canals i xarxes socials de l’Ajuntament, on s’ha previst comptar, a més de l’alcalde president de l’Ajuntament de Montserrat, amb el president de la Societat Musical del poble i del que fos director general de cultura i director del Conservatori Professional de Música de Torrent.

Tots tres, Josep Maria Mas,  Miguel Àngel López Pérez  i Manuel Tomas Ludena, subratllaran en aquest acte de presentació, les bondats del programa que ofereix en aquesta ocasió la 39 edició de la Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat i posaran l’accent no sols sobre les formacions en què ocupen lloc preferent, sinó que a més, faran vots perquè el món de la música clàssica sàpiga reinventar-se per continuar guanyant adeptes.

A més, l’acte de presentació servirà per embotinar els amants de la clàssica a viure cada nit a partir de les 23 hores, una proposta creativa diferent de la mà de sis de les millors formacions de música de cambra, que es mouen actualment pels escenaris més representatius.

Una edició què vertebra l’Ajuntament de Montserrat i que es fa possible amb el suport de la Diputació de València, la Generalitat Valenciana, CulturArts Música, Turisme Comunitat Valenciana, Hidraqua, Fovasa medi ambient, Ibérica de Redes, Inclematik, i Vedat Mediterraneo, a més d’altres signatures comercials de caràcter local com és el cas de Restaurant El Mesó, Casa Diego i Informàtica Montserrat.

També en aquest ocasió la Setmana Internacional de Música de Cambra de Montserrat, disposa del suport de la Europe for Festivals – Festivals for Europe que li atorguen el valor afegit de comptar-se entre els festivals remarcables d’arreu el continent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí