Mor Joan Nadal, director de la Banda de Musica Ulldecona

0
156

El director havia renovat recentment la imatge de Ràdio Ulldecona, seguint el projecte del seu pare.

La mort sobtada de Joan Nadal deixa un buit a Ulldecona, i en general a la cultura i societat de les Terres de l’Ebre. A més de director de la Banda de Música d’Ulldecona i de la seva escola, Joan Nadal havia pres el relleu del projecte del seu pare i recentment havia rellançat Ràdio Ulldecona amb un canvi d’imatge i de marca, amb el nom Ràdio U.

Des de setembre del 2006, Joan Nadal Girona ha dirigit la Banda de Música d’Ulldecona. Quasi divuit anys al capdavant d’una banda que les fonts documentals situen el 1870, perquè es va trobar el rebut d’una actuació a Amposta, fet que permet deduir la seva fundació molt abans. Sota la batuta de Nadal, la banda ha participat en dos dels Festivals de Música de Bandes Catalanes, que celebra la Federació Catalana de Societats Musicals, el més recent, el juliol de 2022.

Com a empresari audiovisual l’empremta de Joan Nadal ha estat destacada. La renovació de la ràdio que el seu pare va crear el 1949, no era l’únic dels seus projectes com a empresari audiovisual, ja que tenia la intenció de posar en marxa una segona freqüència de ràdio a Tortosa, tal com informa Ebre Digital.

L’enterrament de Joan Nadal, el 5 de maig, ha reunit la seva família i companys de banda, l’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, i el delegat del Govern, Albert Salvadó.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí