El Consell aprova la integració del conservatori professional d’Altea en la xarxa de la Generalitat

0
643

El Conservatori Professional de Música d’Altea s’integrarà en la xarxa de conservatoris professionals de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat després de l’aprovació hui en el Ple del Consell del conveni. Fins ara el conservatori era de titularitat municipal.

Aquest conveni entrarà en vigor l’endemà de signar-se i s’activarà per a aquest curs 2022-2023. A més, tindrà una validesa de quatre anys prorrogable a quatre més. L’Ajuntament ha mantingut en els últims anys diverses reunions perquè es duguera a terme aquest conveni que millorarà les condicions laborals del professorat i permetrà un estalvi de fins al 90% de les taxes als seus 250 alumnes.

El Consistori havia de complir amb unes certes condicions per a formar part d’aquesta xarxa, com era que les instal·lacions tingueren accessibilitat, tindre una certa disposició d’espai etc. Condicions que es compleixen des de fa temps i han facilitat que la Conselleria d’Educació invertisca en ell 1.104.000 euros.

“Estem molt satisfets que el treball realitzat durant aquests anys haja donat els seus fruits i que Altea siga un dels municipis integrats en aquesta xarxa, la qual cosa suposa una garantia de la continuïtat i qualitat del nostre conservatori, de la docència i l’ampliació de l’oferta educativa. A més, gràcies a aquest acord, l’Ajuntament i les famílies tindran un important estalvi”, ha comentat la regidora de Cultura, Aurora Serrat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí