El Conservatori Municipal José Iturbi torna al Palau de la Música

0
164

Divendres, 2 de febrer, a les 19:30 hores, a la Sala Rodrigo

L’actuació s’emmarca en el pla municipal impulsat per a promocionar joves talents i difondre l’activitat del centre d’ensenyament musical de titularitat municipal

L’alumnat del Conservatori Municipal José Iturbi tornarà a actuar en el Palau de la Música divendres que ve 2 de febrer, a les 19.30 hores. Concretament, una selecció de l’alumnat de 6é curs d’Ensenyaments Professionals d’este centre interpretarà un concert que se celebrarà a la Sala Rodrigo i constarà de dues parts, una primera dedicada al Romanticisme, i una segona al Barroc. Pel que respecta a l’entrada, esta serà lliure i gratuïta fins a completar l’aforament.


Amb esta actuació es reprenen els espectacles programats pel Palau de la Música en el marc del pla municipal impulsat per a potenciar i difondre les activitats del citat centre d’ensenyament musical de titularitat pública i per a promocionar a joves talents que estudien en ell.


Entre els autors inclosos en el programa d’este divendres, pensat per a tots els públics, figuren Granados, Vieuxtems, Wagner, Mendelssohn, Bach o Händel. Per a tancar el concert, actuarà la Camerata Conservatori Iturbi que, dirigida pel professor Francisco Lluch, interpretarà el Concert Grosso en Sol Major Op 6 nº1 de Corelli.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí