Cullera suspén les Festes Majors i ajorna el Certamen Nacional de Bandes ‘Ciutat de Cullera’

0
698

El consistori pren esta decisió d’acord amb la resta d’agents civils i religiosos encarregats d’organitzar les celebracions

8/02/2021

L’Ajuntament de Cullera ha decidit, d’acord amb la resta d’agents i entitats civils i religioses implicades, suspendre les Festes Majors de Cullera de l’any 2021 així com ajornar la celebració del Certamen Nacional de Bandes ‘Ciutat de Cullera’.

Tots dos esdeveniments se celebren tradicionalment a la primavera. “Una decisió que va en la línia de tot el que estem fent des de l’inici de la pandèmia que és previndre i prendre totes les mesures necessàries perquè els riscos siguen els mínims”, ha explicat l’alcalde de la localitat, Jordi Mayor.

 Cal assenyalar que la celebració d’ambdós esdeveniments locals suposen un atractiu que sempre acumula un gran nombre de visitants, unes massificacions que a hores d’ara no són recomanables a causa de la crisi sanitària actual tant al municipi com a la resta del territori nacional. 

Es tracta del segon any consecutiu que el consistori es veu obligat a suspendre les Festes Majors i ajornar el Certamen ‘Ciutat de Cullera’ com a conseqüència dels efectes que està provocant la pandèmia de la Covid-19.  

De fet, Mayor ha manifestat que “l’any passat estàvem en un confinament total i ara les dades que tenim tampoc són tan bones com per a pensar que en els mesos més immediats estarem en disposició d’estar en una situació que ens permeta celebrar estes festes amb totals garanties“. 

La mesura suposa la suspensió de totes les activitats, tant socials, lúdiques com religioses, de les Festes Majors del 2021.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí