BEATRIZ FERNÁNEZ DIBUIXA LA MÚSICA A LES ARTS

0
1066

Dibuixar la música

La directora de Paiporta s’apunta a la nòmina de valencians que han dirigit a la formació titular de les Arts des de la seua constitució: Sergio Alapont, Álvaro Albiach, Gonzalo Bernà Pic, Jordi Bernàcer, Ricardo Casero, Robert Forés, Enrique García Asensio, Manuel Galduf, Gustavo y Rubén Gimeno, Joan Enric Lluna, Ramón Tebar, Cristóbal Soler, José Ramón Martín, Juan Luis Martínez i Josep Vicent.
Beatriz Fernández és, a més, la primera valenciana que puja al podi a les Arts i la tercera dona després de la xinesa Xian Zhan (2006) i de la canadenca Keri-Lynn Wilson (2007 i 2016).

La història de Babar, l’elefantet, Francis Poulenc
El carnestoltes dels animals, Camille Saint-Saëns

Activitat dissenyada expressament per a xiquets d’entre 5 i 12 anys d’edat, amb l’objectiu d’apropar al públic infantil i familiar dues obres musicals de referència en l’àmbit educatiu.
El programa està inspirat en una de les faules escrites per Jean de Brunhoff, La història de Babar, l’elefantet. La narració del conte està acompanyada per la interpretació al piano de la composició que va crear Francis Poulenc en aquells anys. A través d’aquest personatge es transporta al públic a un altre context, en què l’orquestra i un cos de ballarins evoquen el caràcter de cadascun dels animals que formen la suite d’El carnestoltes dels animals, composta per Camille Saint-Saëns.
 
Preu de l’activitat: 6,00 € per alumne

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí