El Palau de la Música nomena subdirectora a Nieves Pascual

0
86

València, dijous 22 de febrer de 2024

  • Nascuda a València, ha sigut catedràtica de Musicologia pel Conservatori Superior de Música de València i exercia de cap de servici de Música i Arts Escèniques del Ministeri d’Educació i Formació Professional

La valenciana Nieves Pascual León ha sigut nomenada subdirectora de Música del Palau de la Música de València. Nascuda a València, era des d’agost de 2021 fins a la data cap de servici de Música i Arts Escèniques del Ministeri d’Educació i Formació Professional. Prèviament, Nieves Pascual ha exercit els càrrecs de catedràtica de Musicologia en el Conservatori Superior de Música de València (2016-2021); professora de música de cambra i repertori en el Conservatori Superior de Música Óscar Esplá d’Alacant (2015-2016); cap de departament i professora de Piano en el Conservatori de Silla (2011-2014), així com assistent de contractació en el Palau de les Arts Reina Sofia de València (2009-2010).

La nova subdirectora de Música de l’auditori valencià ha obtingut el lloc després d’haver superat una convocatòria pública de selecció, en la qual s’ha tingut en compte la titulació, experiència professional, formació i idiomes, El seu lloc és equiparable a una prefectura de servici de l’Ajuntament de València i té atribucions tant en matèria de programació com assessoria al director del Palau, així com funcions d’intendència de l’Orquestra de València.

En l’àmbit educatiu, Nieves Pascual és doctor of Philosophy (PhD) Música Excel·lent Cum laude, màster en música antiga, llicenciada en ADE Gestió de la construcció per la Universitat Politècnica de València i té el títol superior de Música Especialitats de Piano i Musicologia del Conservatori Superior de Música de València. Ha realitzat nombroses publicacions i és col·laboradora en diversos mitjans especialitzats en música.

El Palau de la Música nombra subdirectora a Nieves Pascual 

  • Nacida en València, ha sido catedrática de Musicología por el Conservatorio Superior de Música de València y ejercía de jefa de servicio de Música y Artes Escénicas del Ministerio de Educación y Formación Profesional

La valenciana Nieves Pascual León ha sido nombrada subdirectora de Música del Palau de la Música de València. Nacida en València, era desde agosto de 2021 hasta la fecha jefa de servicio de Música y Artes Escénicas del Ministerio de Educación y Formación Profesional. Previamente, Nieves Pascual ha ejercido los cargos de catedrática de Musicología en el Conservatorio Superior de Música de Valencia (2016-2021); profesora de música de cámara y repertorio en el Conservatorio Superior de Música Óscar Esplá de Alicante (2015-2016); jefa de departamento y profesora de Piano en el Conservatorio de Silla (2011-2014), así como asistente de contratación en el Palau de les Arts Reina Sofía de València (2009-2010).

La nueva subdirectora de Música del auditorio valenciano ha obtenido el puesto tras haber superado una convocatoria pública de selección, en la que se ha tenido en cuenta la titulación, experiencia profesional, formación e idiomas, Su puesto es equiparable a una jefatura de servicio del Ayuntamiento de València y tiene atribuciones tanto en materia de programación como asesoría al director del Palau, así como funciones de intendencia de la Orquestra de València.

En el ámbito educativo, Nieves Pascual es doctor of Philosophy (PhD) Música Sobresaliente Cum Laude, máster en música antigua, licenciada en ADE Gestión de la construcción por la Universitat Politècnica de València y tiene el título superior de Música Especialidades de Piano y Musicología del Conservatorio Superior de Música de València. Ha realizado numerosas publicaciones y es colaboradora en diversos medios especializados en música.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí