Vte Gabarda, nou director Lira Fontiguerense

0
817

Presentem al nostre nou director Vicente Gabarda que començarà a treballar amb nosaltres al mes de Juny.

Realitza els seus estudis com a trompista amb Carmelo Romaguera i Bernat Batista, finalitzant els estudis a Cesena (Itàlia) amb el professor Luca Benucci.

Ha format part de diverses orquestres com l’Orquestra de la Comunitat de Madrid, Filharmònica de Màlaga, Orquestra de la Comunitat Valenciana (Palau de les Arts) i durant 6 temporades al Maggio Musicale Fiorentino, el director titular del qual era Zubin Mehta.

A l’àmbit de la direcció, va iniciar els seus estudis amb el mestre José Collado i Pascual Balaguer, realitzant a més cursos amb mestres com Enrique García Asensio, Manuel Hernández Silva, Hilari Garcia, Francisco Melero, Carlos Garcés, Karel Mark Chichon entre d’altres.

Guanyador de diversos primers premis a Requena (2016) i Cullera (2017 i 2018)

Durant la temporada 2019-2020 va ocupar el lloc de director assistent de l’Orquestra de València, després de guanyar el programa per a joves directors i directores del Palau de la Música.

Com a convidat, ha estat al capdavant de la Unió Musical de Llíria i la Societat Instructiva Musical “Santa Cecília” de Cullera.

Com a director titular de la Unió Musical Centre Històric de València va obtenir el tercer premi el 2019 i primer premi el 2022 al Certamen Internacional de bandes Ciutat de València.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí