Setmana Cultural Gaspar Sanchis a Lliria

0
621

El Conservatori de Llíria celebra la seua primera ‘Setmana Cultural Gaspar Sanchis’ Del 29 al 31 de març es desenvoluparà, de forma telemàtica, un ampli programa d’activitats amb professionals valencians de primer nivell

El regidor d’Ensenyaments Artístics, Paco García, ha explicat que, després de 19 edicions de la Setmana Cultural del Conservatori de Llíria i de les complicacions de l’últim curs lectiu, on l’emergència sanitària va impedir dur-la a terme, “es reprén de manera telemàtica esta setmana tan especial per al centre, que permet aportar dinamisme, projecció i vitalitat musical a la ciutat”.

Enguany esta Setmana Cultural serà molt especial, no solament per ser la primera que es realitzarà sota un format en línia, sinó perquè serà la primera edició que rebrà el nom del nostre estimat Gaspar Sanchis, que va ser director del centre durant 12 anys ,i que va apostar i va promoure, juntament amb tot el claustre, esta iniciativa que es manté en l’actualitat.

Per això, amb el desenvolupament d’esta setmana cultural, l’Ajuntament i el Conservatori tracten de rendir un emotiu homenatge a la seua figura, mantenint així el seu record i la seua essència, a través d’una de les activitats més distingides del centre.

Totes les activitats se celebraran cada dia a les 18.15 hores i oferiran a l’alumnat la possibilitat de rebre ensenyaments complementaris a la seua activitat curricular, amb un enfocament diferent al que reben per part dels seus professors en el centre. Tots els ponents, a més, són professionals de primer nivell en el seu àmbit, per la qual cosa esta serà una oportunitat única per a totes les alumnes i alumnes del Conservatori.

Paco García ha volgut “felicitar l’equip directiu i a tot el professorat per l’esforç i dedicació que demostren, any rere any, en el muntatge d’esta Setmana Cultural, incorporant nous elements i activitats que enriqueixen la formació de l’alumnat. “Enguany, a més, amb el factor sentimental afegit per l’homenatge de l’Ajuntament i del centre a la figura de Gaspar Sanchis”, ha recalcat l’edil.

Programa d’activitats:

.- El dilluns, 29 de març, cada especialitat instrumental realitzarà un taller-conferencia a càrrec de professors de l’Orquestra de València i de la Banda Simfònica Municipal de València.

.- El dimarts, 30 de març, el compositor i catedràtic del Conservatori Superior de Música de València (CSM), Andrés Valero-Castells, impartirà un taller-conferencia.

.- El dimecres, 31 de març, l’especialista Agustín Marqués impartirà a l’alumnat un taller inspiracional de coaching educatiu

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí