El Conservatori Municipal de Música José Iturbi celebra el concert de final de curs

0
154

  • El Palau de la Música acull esta vesprada un programa doble en l’acte de graduació de l’alumnat que finalitza els estudis este curs 2023-2024

Alumnat i professorat del Conservatori Municipal de Música José Iturbi celebren este dimecres, 12 de juny, el tradicional concert de final de curs. En el mateix acte, que se celebra a partir de les 19.30 hores a la Sala Iturbi del Palau de la Música de València, es durà a terme la graduació de l’alumnat que finalitza estudis en el Conservatori este curs 2023-2024. L’accés és lliure fins a completar aforament. La recollida d’entrades per al públic general, amb un màxim de dos per persona, es realitza el mateix dia del concert en les taquilles del Palau.

La primera part està protagonitzada per la Coral Juan Bautista Comes, sota la direcció de Cristina Contreras Zamorano i amb Simona Zaksaite al piano. La formació vocal interpretarà composicions de Payá Ramírez, Hyökki, Gjeilo, Ray i la cançó ‘Que tinguem sort’ de Lluís Llach. Intervindran els següents instrumentistes: Piano: José Ignacio Payà Ramírez; Violí: Lucía Tarazona Sapiña; Violoncel: Luis Vidal Ballester; Trompeta: Adam Alberto Román Bautista; Baix: Paz Pecchioni Pérez; Percussió: Álvaro Santandreu Contell; Piano: Mario Pardo Tormo i Andrés Roca Barber.

Els alumnes i les alumnes graduats este curs seran els protagonistes de la segona part del programa, en la qual la Banda Simfònica i l’Orquestra Simfònica interpretaran obres musicals de Chaminade, Reinecke, David, Mozart, Lalo i Grieg. Tot això sota la direcció de Vicente Chulià Ramiro i la intervenció dels següents solistes: Flauta: Nuria Valero Barrachina i David López Viana; Trombó: Bernard Ros Torrent; Violí: Víctor Gómez-Antequera Ábalos i M. dels Àngels Oltra Villanueva; i Piano: Marta Andreo Martín.

GABINET DE COMUNICACIÓ

València, miércoles 12 de junio de 2024

El Conservatorio Municipal de Música José Iturbi celebra su concierto de final de curso 

  • El Palau de la Música acoge esta tarde un programa doble en el acto de graduación del alumnado que finaliza sus estudios este curso 2023-2024

Alumnado y profesorado del Conservatorio Municipal de Música José Iturbi celebran este miércoles, 12 de junio, el tradicional concierto final de curso. En el mismo acto, que se celebra a partir de las 19.30 horas en la Sala Iturbi del Palau de la Música de València, se llevará a cabo la graduación del alumnado que finaliza estudios en el Conservatorio este curso 2023-2024. El acceso es libre hasta completar aforo. La recogida de entradas para el público general, con un máximo de dos por persona, se realiza el mismo día del concierto en las taquillas del Palau.

La primera parte está protagonizada por la Coral Juan Bautista Comes, bajo la dirección de Cristina Contreras Zamorano y con Simona Zaksaite al piano. La formación vocal interpretará composiciones de Payá Ramírez, Hyökki, Gjeilo, Ray y la canción ‘Que tinguem sort’ de Lluís Llach. Intervendrán los siguientes instrumentistas: Piano: José Ignacio Payà Ramírez; Violín: Lucía Tarazona Sapiña; Violoncello: Luis Vidal Ballester; Trompeta: Adam Alberto Román Bautista; Bajo: Paz Pecchioni Pérez; Percusión: Álvaro Santandreu Contell; Piano: Mario Pardo Tormo y Andrés Roca Barber.

Los alumnos y las alumnas graduados este curso serán los protagonistas de la segunda parte del programa, en la que la Banda Sinfónica y la Orquesta Sinfónica interpretarán obras musicales de Chaminade, Reinecke, David, Mozart, Lalo y Grieg. Todo ello bajo la dirección de Vicente Chulià Ramiro y la intervención de los siguientes solistas: Flauta: Nuria Valero Barrachina y David López Viana; Trombón: Bernard Ros Torrent; Violín: Víctor Gómez-Antequera Ábalos y M. dels Àngels Oltra Villanueva; y Piano: Marta Andreo Martín.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí