«SALS30» la proposta teclera de la BUMT pel dia 15

0
549

El divendres 15 de setembre a les 22 h, la Banda Unió Musical de Tarragona farà ballar i cantar al públic del Camp de Mart al so de ritmes
llatins i grans hits carregats de bons records

Després dels grans èxits dels últims anys, la BUMT ha preparat «SALS30», un concert ben animat per celebrar els 30 anys amb la patrona el dia 15 a les 22h al Camp de Mart, l’escenari predilecte de Santa Tecla.
Serà una nit plena de ritmes llatins que de segur no deixaran a ningú assegut a la cadira.
Tampoc no hi faltaran els grans hits per ballar i cantar a ple pulmó, aquells que ens portaran grans records. Com ja és tradició els darrers anys, el concert és en suport a la Fundació Estela i a la Fundació La Muntanyeta.
Els músics de la Banda Simfònica de l’entitat estaran ben acompanyats amb fins a vuit artistes convidats. Les col·laboracions que no deixaran a ningú indiferent són la Maria Jacobs, veu; Rodrigo Chávez, guitarra; Gerard Masip, bateria; Stardance, Companyia de
dansa; Núria Domènech, actriu i Òscar González, actor. I, finalment, l’esperat retorn de la Xaranga Tocabemolls per recordar els grans espectacles que tant ens han marcat. Tots ells sota la direcció de Jordi Masip Masip.
Ja es poden adquirir les entrades pel concert a través del portal entrades.tarragona.cat
Canta, balla i gaudeix amb la BUMT. No deixis que t’ho expliquin, acompanya la BUMT en una nit ben salsera!

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí