La BUMT presenta el seu concert d’estiu “Nit de musicals” dins de la programació del Festival Camp de Mart 

0
109

BANDA UNIÓ MUSICAL DE TARRAGONA 

NOTA DE PREMSA

La BUMT presenta el seu concert d’estiu “Nit de musicals” dins de la programació del Festival Camp de Mart 

El 21 de juliol a les 20:00 h la Banda Simfònica omplirà l’Auditori del Camp de Mart amb els musicals més sonats 

Arriba l’estiu, i la BUMT ofereix novament un dels concerts més especials de l’entitat en el marc del Festival Camp de Mart. Aquest cop, la proposta artística és un concert amb alguns dels musicals més coneguts per tothom adaptats per banda. L’escenari del concert, tal com avança el nom del festival, és l’Auditori del Camp de Mart, el qual ja és pràcticament la segona casa de la banda quan es tracta del concert d’estiu. 

En aquest concert, l’agrupació musical comptarà amb la presència de dos cantants “km 0”, nascuts a Tarragona. La primera cantant és la Maria Fort, artista emergent que ha publicat diverses cançons pròpies i dos EP: “Reina de mi” i “Batecs per minut”. El segon cantant és Óscar Balanyà, actor que ha protagonitzat la sèrie “Les del traster”, i que compta amb formació de cant en la seva carrera. 

Alguns dels musicals que es podran sentir en el concert són l’exitós “Mar i Cel”, produït a Catalunya per Àngel Guimerà i amb música d’Albert Guinovart, o d’altres mundialment coneguts com “Les Misérables”, “West Side Story” i “Mamma Mia!”. 

Si voleu viure un vespre agradable amb música de somni, podeu adquirir les entrades per aquest concert a entrades.tarragona.cat. 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí