Rafael Villarejo agafa la batuta de l’Orquestra Simfònica Primitiva en un concert extraordinari

0
652

Rafael Villarejo agafa la batuta de l’Orquestra Simfònica Primitiva en un concert extraordinari

La cita musical serà el pròxim dissabte 3 de juliol 

            Rafael Villarejo va ser l’impulsor de la fundació de l’Orquestra Simfònica de l’Ateneu Musical i d’Ensenyament Banda Primitiva de Llíria l’any 1988. 31 anys després, l’històric director torna a prendre la batuta de l’agrupació, en un concert extraordinari que tindrà lloc el dissabte 3 de juliol, a les 19 hores. 

            “És un plaer per a la societat que Rafa es torne a posar al capdavant de l’orquestra, que ell va crear” reconeix el vicepresident Artístic de la societat, Miguel Cerezo. “Ell ha sigut un mestre per a mi i, per a tants i tants músics, que han tingut la sort de aprendre baix la seua batuta. No puc estar més satisfet que l’orquestra realitze un concert amb el seu director i fundador”. 

            El mestre compartirà escenari amb el director titular, Juan José Aguado Baena, que ha preparat a l’agrupació per a este concert. 

            A més a més, el concert comptarà amb la violoncel·lista María Fuster com a solista, que interpretarà el Concert per a violoncel en Re Mde Haydn. Este privilegi forma part del Premi-Beca “Francisco Cebrián-Aurelia Beneítez Ruiz”, que la Banda Primitiva atorga, cada any, al Millor Expedient del Grau Superior de Música. 

            El programa que interpretarà l’orquestra serà el següent: 

            PRIMERA PART

            Director: Juanjo Aguado Baena

            Hoja de álbum, Mas Quiles 

            Concert per a violoncel i orquestra en ReM, Haydn

            Allegro moderato / Adagio / Rondó

            Solista: María Fuster Gil 

            SEGONA PART 

            Director: Rafael Villarejo Ramírez

            Obertura preciosa, C. M. Weber

            Simfonia incompleta, F. Schubert

            Allegro moderato / Andante con moto

            L’entrada serà gratuïta, però serà necessari fer una reserva prèvia de l’entrada. Des del dilluns 28 de juny, es podran reservar, de manera telefònica, al 618.09.39.71. Únicament es podran reservar dos entrades per persona.  


Rafael Villarejo coge la batuta de la Orquesta Sinfónica Primitiva en un concierto extraordinario

La cita musical será el próximo sábado 3 de julio

            Rafael Villarejo fue el impulsor de la fundación de la Orquesta Sinfónica del Ateneo Musical y de Enseñanza Banda Primitiva de Llíria en 1988. 31 años después, el histórico director vuelve a tomar la batuta de la agrupación, en un concierto extraordinario que tendrá lugar el sábado 3 de julio, a las 19 horas.

“Es un placer para la sociedad que Rafa se vuelva a poner al frente de la orquesta que él creó” reconoce el vicepresidente Artístico de la sociedad, Miguel Cerezo. “Él ha sido un maestro para mí y, para tantos y tantos músicos, que han tenido la suerte de aprender bajo su batuta. No puedo estar más satisfecho que la orquesta realize un concierto con su director y fundador”.

El maestro compartirá escenario con el director titular, Juan José Aguado Baena, que ha preparado a la agrupación para este concierto.

Además, el concierto contará con la violoncelista María Fuster como solista, que interpretará el Concierto para violonchelo en Re Mde Haydn. Este privilegio forma parte del Premio-Beca “Francisco Cebrián-Aurelia Beneítez Ruiz”, que la Banda Primitiva otorga, cada año, al Mejor Expediente del Grado Superior de Música.

La orquestra interpretará el siguiente programa: 

            PRIMERA PARTE

            Director: Juanjo Aguado Baena

            Hoja de álbum, Mas Quiles 

            Concierto para violoncelo y orquesta en ReM, Haydn

            Allegro moderato / Adagio / Rondó

            Solista: María Fuster Gil 

            SEGUNDA PARTE 

            Director: Rafael Villarejo Ramírez

            Obertura preciosa, C. M. Weber

            Sinfonía incompleta, F. Schubert

Allegro moderato / Andante con moto

La entrada será gratuita, pero será necesario hacer una reserva previa de la entrada. Desde el lunes 28 de junio, se podrán reservar, de manera telefónica, en el 618.09.39.71. Únicamente se podrán reservar dos entradas por persona.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí