Rafael García Vidal serà el director de ‘Chimo’ en les Festes d’Ontinyent 2024

0
140
Rafael García Vidal, profesor del CSCLM, que es este fin de semana, sábado y domingo es el director invitado de la BSMA

La Junta de Govern de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia d’Ontinyent, a proposta del seu president, ha confiat en Rafael Garcia Vidal per a la direcció de la marxa mora ‘Chimo’, el dia de l’Entrada de Bandes de Música del dijous 22 d’agost de 2024.

Rafael Garcia és d’Alfarrasí, i va donar els seus primers passos al món de la música a la Banda Instructiva Musical del mateix poble. Va realitzar els seus estudis de direcció amb les “Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida” i l’”Instituto Superiore Europeu Bandistico” de Trento a Itàlia.

A més a més, l’alfarrasiner és titulat superior en les especialitats de clarinet i direcció als conservatoris superiors d’Alacant i València. Tanmateix, ha sigut director titular de bandes com la Unió Musical de Montitxelvo, la Unió Musical d’Aldaia, la Unió Musical La Llosa de Ranes i la Societat Musical Banyeres de Mariola, on ha obtingut diferents premis a certàmens autonòmics, nacionals i internacionals.

Actualment, és membre de l’Associació Nacional de Directors de Banda i professor de Direcció al Conservatori Superior de Música de Castella la Manxa. Ara, agafarà el testimoni que va deixar Lidón Valer dirigint ‘Chimo’ en una imatge que tots els anys pega la volta al món amb 1.000 músics interpretant la marxa mora del Mestre Ferrero.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí