Mª AMPARO ESQUERDO ARAGÓ CANDIDATA A LA PRESIDENCIA DE L’UNIÓ DE LLÍRIA

0
665

Ahir 15 de desembre va finalitzar el termini que marquen els estatuts de l’unió de Llíria, per presentar candidatura i s’ha presentat una única candidatura a les eleccions per a la formació de nova Junta Directiva de la Unió Musical de Llíria.

Avalada per quaranta-set socis/es (els estatuts marquen un mínim de 25) la candidatura està encapçalada per MARÍA AMPARO ESQUERDO ARAGÓ que, acompanyada per altres quinze dones i quinze homes, un total de trenta-una  persones, poden fer història al ser la primera vegada que una dona pot arribar a presidir una de les societats musicals de Llíria.

María Amparo Esquerdo, forma part de l’actual Junta Directiva, sent fins ara vocal de Col·legi-Centre Integrat de la Unió. Mestra de professió, ha format part del claustre de professors del col·legi Sant Vicent de Llíria fins a la seua jubilació. Una llarga trajectòria familiar l’avala com unionera, ja que a més de la seua ocupació actual a la Junta Directiva, tant ella com la seua filla han estat Reines de la Música i sa mare va ser la primera dona que va pertànyer a la Banda Simfònica en la dècada dels anys 40 del segle passat.

Segons fonts de la Unió, l’assemblea general que triarà la nova directiva, se celebrarà a finals de gener o principis de febrer.

Font

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí