HA FALTAT FRANCISCO RICO RICO, PRESIDENT DE LA SMI SANTA CECÍLIA DE CULLERA (2012/2020)

0
470

Hui, és un dia de dol i de molta pena per a tota la família ceciliana. El que va ser President de la nostra Societat, des de l’any 2012 fins al 2020, Paco Rico, ens ha deixat. Foren uns anys brillants, d’excel•lència artística i musical, en què les agrupacions de la nostra Societat aconseguiren un fum de premis (vàries mencions d’honor incloses) i reconeixements.

Però, a més de la seua dedicació abnegada i constant a la Santa Cecília, tant de President com en altres càrrecs directius, Paco era per damunt de tot un cecilià de cor. Que no perdia l’ocasió de mostrar orgullós el seu sentiment cecilià per allà on anava. I és que, per a ell, la Santa Cecília era com la seua pròpia casa, i una part importantíssima de la seua vida. .

I com si el destí així ho haguera volgut, ens ha deixat en el dia gran de les nostres Festes. Un dia, en què la música té un protagonisme indiscutible. Com si sabera que el millor homenatge que se li podia retre havia de ser el de la interpretació per part de la seua estimada Banda d’un pasdoble tan preciós com el que porta el seu nom, “Paco Rico”. En ple cor de la ciutat, en una plaça plena de gom a gom, i en un acte tan emotiu i tan important per a Cullera com el de l’eixida de bandes del dia de Sant Vicent.

Paco, et trobarem a faltar. Però has de saber que, els que ací ens quedem, treballarem de valent per assolir el que més desitjaves, continuar fent gran a la nostra Santa Cecília. I recordant aquella cèlebre i mítica frase amb què tancaves tots els teus parlaments (“Vos vull!”), sols ens queda per dir-te “Paco, et volem!”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí