L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent va obrir la temporada 2022

0
569

AD LIBITUM

L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent va obrir la temporada 2022 amb un repertori diferent que va captivar a centenars d’assistents.

Dissabte passat 21 de maig, l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent va tornar, un any més, a deixar sense paraules als centenars de persones que van omplir el teatre Echegaray, al primer concert de la seua temporada 2022. El públic, totalment entregat, es va transportar a l’Amèrica clàssica de finals dels anys 20, principi dels 30 amb obres com “Un americano en París” dirigides per Pedro Vicent Alarma.

Ontinyent dilluns 23 de maig de 2022 –  El passat 21 de maig, el teatre Echegaray d´Ontinyent, va vibrar en el primer concert de la temporada de l´Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent. Un concert que va destacar per un repertori diferent, meravellant a tots els present  i que una vegada més va posar de manifest la importància de continuar recolzant un projecte formatiu amb més de 20 anys d’història que dóna l´oportunitat de créixer a centenars de joves d´Ontinyent, de la Vall d´Albaida i de tota la Comunitat Valenciana.

Este primer concert anomenat “Sons d´Amèrica” va estar dirigit per Pedro Vicente Alamà, que a més va actuar com un dels clarinets solistes amb Antonio Lapaz. Junts ens van obsequiar amb un espectacle memorable ​​que va posar dret a un públic  realment entregat.

D’altra banda, Javier Eguillor, bateria solista, després de la seua magistral actuació, es va dirigir al públic amb unes paraules d’agraïment en què remarcava que  “és un orgull per a Ontinyent tindre esta orquestra, este projecte…” i donava les gràcies a “l’orquestra, a caixa Ontinyent, a AD LIBITUM, a Lluis i a Toni, directors d’AD LIBITUM… i a una empresa que ha fet possible que jo hui estiga ací, una persona entusiasmada per la música com és Salvador Gramatge de “Seguros Gramatge”

Entre els assistents també es trobava Pepe Pla, president de Caixa Ontinyent, el qual té com un dels seus objectius que l’entitat a què representa, treballe cada dia per a garantir la qualitat i continuïtat del projecte, i l’Alejandro Borrell, regidor de cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent,  que va voler donar suport a tots els músics amb la seua presència i al qual li costava ocultar la seua satisfacció al concloure l’esdeveniment.

Aquest concert ha sigut possible gràcies al treball d’AD LIBITUM, de Caixa Ontinyent, de l’Ajuntament d´Ontinyent, a totes les empreses i particulars que cada temporada fan de mecenes dels músics de l’orquestra a través dels abonaments anuals, i en este cas concret a Salvador Gramaje de “Seguros Gramaje” els quals van patrocinar gran part d’este concert. 

Per a totes aquelles persones que desitgen assistir als pròxims concerts i  col·laborar en el projecte, podran abonar-se per 35€ als 3 concerts restants, a l´escola AD LIBITUM (Carrer de Pius XII, 40, porta 1, 46870 Ontinyent, València) o reservar-ho telefònicament en el 96 291 42 24 o a través de Whatsapp 635 44 22 05, de dilluns a divendres en horari de 9 a 13:30 i de 16:30 a 20:00.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí