L’AJUNTAMENT DE VALÈNCIA DESTINA 1.000.000 D’EUROS PER A LA PROGRAMACIÓ DEL PALAU DE LA MÚSICA

0
74

Dijous, 21 de març. Palau de la Música

L’Ajuntament de València, després de tancar amb superàvit l’exercici pressupostari de 2023, ha anunciat que destina 1.000.000 d’euros per a la programació del Palau de la Música.

Esta quantitat respon a les necessitats requerides en matèria de programació, en concret per a la temporada d’abonament de Tardor 2024, que inclou tant els concerts de l’Orquestra de València i dels seus directors i solistes convidats, així com de concertistes i formacions internacionals. Esta aportació contribuirà a seguir gaudint de l’excel·lència d’esta temporada.

Així mateix, també estarà destinada al Festival de Jazz i al cicle Jazz als barris, que se celebren tots dos al juliol, així com la continuació de la present edició del cicle de cambra, el desenvolupament de la qual i nou impuls ha suposat la reobertura de la Sala Rodrigo, i que suposa la plataforma d’expressió artística de grups i músics valencians, així com la presència de formacions i solistes internacionals.

EL AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA DESTINA 1.000.000 DE EUROS PARA LA PROGRAMACIÓN DEL PALAU DE LA MÚSICA

Jueves, 21 de marzo. Palau de la Música

El Ayuntamiento de València, tras cerrar con superávit el ejercicio presupuestario de 2023, ha anunciado que destina 1.000.000 de euros para la programación del Palau de la Música.

Esta cantidad responde a las necesidades requeridas en materia de programación, en concreto para la temporada de abono de Otoño 2024, que incluye tanto los conciertos de la Orquesta de València y de sus directores y solistas invitados, así como de concertistas y formaciones internacionales. Esta aportación contribuirá a seguir disfrutando de la excelencia de esta temporada.Asimismo, también estará destinada al Festival de Jazz y al ciclo Jazz en los barrios, que se celebran ambos en julio, así como la continuación de la presente edición del ciclo de cámara, cuyo desarrollo y nuevo impulso ha supuesto la reapertura de la Sala Rodrigo, y que supone la plataforma de expresión artística de grupos y músicos valencianos, así como la presencia de formaciones y solistas internacionales.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí